Περιφερειακά

Items filtered by date: Σάββατο, 04 Ιανουάριος 2020

Τελική Βαθμολογία Σωματείων 2019

Η ομάδα του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου με το τέλος του 2019, ολοκλήρωσε τη 2η αγωνιστική χρονιά της. Μοιραία μετά το τέλος κάθε χρόνου έρχεται ο απολογισμός. Το να κατατάσσεται ένας σύλλογος στην 2η του προσπάθειά του, στη μέση σχεδόν της κατάταξης 99 Συλλόγων απ' όλη την Ελλάδα, μόνο σαν επιτυχία μπορούμε να το αναφέρουμε. Αν δε, συνυπολογίσουμε την έλλειψη υποδομών προπόνησης στον τόπο μας, την απόσταση από τη στερεά Ελλάδα που γίνονται όλοι οι αγώνες, το κόστος μετακίνησης των αθλητών που είναι αδύνατον να υποστηριχθεί από έναν μικρό σύλλογο παρ' όλη την φιλότιμη προσπάθεια των χορηγών μας, αλλά και το χρόνο λόγω μεγάλης απόστασης ειδικά στις μετακινήσεις με πλοίο, αντιλαμβάνεστε ότι η επιτυχία είναι ακόμα μεγαλύτερη. Οι 185 βαθμοί που συλλέξαμε σε σύγκριση με τους 15.525 του πρώτου είναι πολλοί αλλά εδώ να τονίσουμε ότι τα μεγάλα σωματεία της στερεάς Ελλάδας έχουν λόγω μεγάλων κέντρων και περισσότερους αθλητές και είναι πιο εύκολο να συμμετέχουν και πάνε σε περισσότερους αγώνες. Μετράνε όλα τα αθλήματα ποδηλασίας δρόμος, πίστα, cyclo cross, ΜΤΒ, διεθνείς αγώνες, σε όλες τις κατηγορίες ανδρών, γυναικών, παίδων, κορασίδων, μάστερ, μίνι... Εμείς εκτός του ότι τρέχαμε μόνο στο ΜΤΒ αδυνατούμε να συλλέξουμε βαθμούς από κατηγορίες που δεν έχουμε καν αθλητές. Η κατάταξη αυτή μετά από χίλια εβδομήντα έξι (1076) εγκεκριμένα Φύλλα Αγώνων δρόμου, πίστας, ορεινής ποδηλασίας και cyclo cross, που εμείς συμμετείχαμε μόλις σε 5, για το 2019 ήταν για μας η 66η θέση. και εννοείται με τόσες μόνο συμμετοχές θεωρείτε μεγάλη επιτυχία μια και οι ελάχιστοι αθλητές που έτρεξαν σε κάθε αγώνα κατέλαβαν τέτοιες θέσεις που μας απέφεραν βαθμούς.
Ο Πο. Συ. Λέσβου στην κατηγορία "Κατάσταση Συνολικών Αποτελεσμάτων Σωματείων ανά Βαθμολογία - Έτος: 2019 - Αγώνισμα: ΜΤΒ" κατέλαβε (με τους ίδιους ως πάνω περιορισμούς) την 34η θέση. Αντίθετα στο πρωτάθλημα δρόμου καταλάβαμε μόλις την 85η θέση με έναν αθλητή, που έτρεξε σε έναν αγώνα και κατέλαβε έναν βαθμό τη στιγμή που ο πρωταθλητής σύλλογος έτρεξε με 86 αθλητές και 568 αγωνιστικές συμμετοχές όλο το χρόνο και μ αυτές κατάφερε να συλλέξει 3966 βαθμούς.
Ανά κατηγορίες οι επιτυχίες των αθλητών μας:
"Αγώνισμα: ΜΤΒ - Κατηγορία Αθλ.: ΠΑΙΔΑΣ" Θέση 90 Κωνσταντάρας Παντελής βαθμοί 7 σε 2 αγώνες.
"Αγώνισμα: ΜΤΒ - Κατηγορία Αθλ.: ΝΕΟΙ" Θέση 20 Τελωνιάτης Νικόλαος (από Π.Ο. Πατρών το 2019, αλλά πλέον στη δύναμή μας από 1/1/2020)
"Αγώνισμα: ΔΡΟΜΟΣ - Κατηγορία Αθλ.: ΑΝΤΡΑΣ" Θέση 185 Αστέριος Νιδήμος (Με έναν μόνο αγώνα, λόγω πρόσφατης μεταγραφής).
Η μεγαλύτερη όμως επιτυχία της χρονιάς παρ' όλες τις αντιξοότητες μπορούμε να πούμε, ήταν στην κατηγορία "Αγώνισμα: ΜΤΒ - Κατηγορία Αθλ.: ΑΝΤΡΑΣ" με τον Γιώργο Σαραϊδάρη να καταλαμβάνει πανηγυρικά την 13η θέση του πρωταθλήματος του 2019 συγκεντρώνοντας 48 πολύτιμους βαθμούς σε 4 μόλις συμμετοχές όλο το χρόνο. Στην ίδια κατηγορία ο Δημήτρης Αλεξίου κατέλαβε την 65η θέση με μόλις 1 συμμετοχή και 5 βαθμούς.
Ακολουθεί η κατηγορία - "Αγώνισμα: ΜΤΒ - Κατηγορία Αθλ.: ΓΥΝΑΙΚΑ" με την Αφροδίτη Ζούρου να συγκεντρώνει τους περισσότερους βαθμούς που συνέλεξε αθλητής ποδηλασίας από τη Λέσβο, συλλέγοντας 90 βαθμούς σε 5 αγώνες. Κατέλαβε την 7η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα γυναικών, 4 μόλις βαθμούς και μια μόνο θέση πίσω από την περσινή Πρωταθλήτρια Βαρβάρα Φασόη!
Στην κατηγορία "Αγώνισμα ΜΤΒ - Κατηγορία αθλ.: ΜΑΣΤΕΡΣ Α" συμμετείχαμε τη χρονιά με 2 αθλητές. Τον Λάνδρου Νικόλαο που συνέλεξε 22 βαθμούς σε 3 αγώνες και την 8η θέση στο πρωτάθλημα της κατηγορίας του και τον Νικόλαο Πέππα που με μόλις έναν αγώνα έφερε στο σύλλογο 6 βαθμούς και κατετάγη στην 22η θέση Πανελλαδικώς!
"Αγώνισμα ΜΤΒ - Κατηγορία αθλ.: ΜΑΣΤΕΡΣ Β" Κι εδώ τρέξαμε με 2 αθλητές, τον Μπάμπη Μπουντάκη που κατετάγη στην 53 θέση ενώ συνέλεξε 2 βαθμούς σε έναν αγώνα και τον Γιώργο Ντάρα, 54η θέση με 2 βαθμούς από έναν αγώνα.
"Αγώνισμα ΜΤΒ - Κατηγορία αθλ.: ΜΑΣΤΕΡΣ Γ" Εδώ την 23η θέση της κατηγορίας Πανελληνίως κατέλαβε ο αθλητής Κώστας Λαϊνάς με μια συμμετοχή και 2 βαθμούς.
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους αθλητές, χορηγούς, φίλους & οικογένειες αθλητών για την σημαντική τους προσπάθεια.
Το 2020 συνεχίζουμε δυναμικά στα πρώτα μας βήματα, την 3η αγωνιστική χρονιά του Σωματείου, με 3 νέους αθλητές.
Τους καλωσορίζουμε δηλώνοντας έτοιμοι να ταξιδέψουμε όλοι μαζί στο πρωτάθλημα και τις προκλήσεις της του αγωνιστικού 2020.
Από το ΔΣ του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου, καλή αγωνιστική χρονιά.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα αποτελέσματα

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish