Ποδήλατα Βουνού

Items filtered by date: Τρίτη, 03 Ιανουάριος 2023

1st Ride 2023 - Ανασκόπηση

2 Ιανουαρίου 2023
Αμαλή Λέσβου
Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή φίλων της ορεινής ποδηλασίας, πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη πρώτη ορεινή βόλτα του χρόνου που διοργάνωσε ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου.
Η συγκεκριμένη βόλτα είναι παράδοση του Συλλόγου από το 2012 να γίνεται κάθε χρόνο τις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου, καλωσορίζοντας το νέο έτος, αλλά και κάθε νέο αναβάτη που επιθυμεί να κάνει την πρώτη του μεγάλη βόλτα, με το γκρουπ των φίλων του Συλλόγου.
Μετά τις ευχές για το νέο χρόνο που αντάλλαξαν οι παρευρισκόμενοι, ξεκίνησε η πρώτη διοργάνωση του 2023, από τις πολλές που έχουν προγραμματιστεί φέτος στο νησί. Η 11η επετειακή βόλτα "1st Ride" περιλάμβανε ανέβασμα στην Αμαλή και από κει 5 απολαυστικά μονοπάτια της περιοχής, στη συνέχεια. Νέοι και παλιοί συμμετέχοντες κατέκτησαν την κορυφή του βουνού, απόλαυσαν τη θέα της πόλης από ψηλά, τον κόλπο της Γέρας πίσω από το βουνό, το πράσινο και όλα τα χρώματα που προσφέρει το δάσος αυτή την εποχή, μαζί μ' έναν δυνατό ήλιο και 17 βαθμούς κελσίου μέση θερμοκρασία βόλτας. Ο Δεκέμβριος του 2022 ήταν ο θερμότερος της 10ετίας κι έτσι συνεχίστηκε η καλοκαιρία και για την πρώτη βόλτα του Ιανουαρίου του 2023. Το αστείρευτο πάθος της παρέας για μονοπάτια δεν είχε όριο. Η εκπληκτική χειμωνιάτικη μέρα, η μεγάλη παρέα και η όρεξη για ακόμα πιο μεγάλη βόλτα, σ' αυτή την πρώτη συνάντηση του χρόνου, έκανε τις ώρες να περνάνε σαν λεπτά. Μετά από 17 δύσκολα κι απαιτητικά ορεινά χιλιόμετρα, περίπου 550 μέτρα υψομετρικά, πάνω από 3 ώρες παρέα με φίλους με την ίδια αγάπη, η πρώτη βόλτα του 2023, ολοκληρώθηκε στο σημείο εκκίνησης.

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish