Μυτιλήνη 2050

Items filtered by date: Δευτέρα, 25 Νοέμβριος 2019

Σεμινάριο Big Papa - Σάββατο και Κυριακή 23-24/11/2019

Μετά από την θεωρία σειρά έχει η πράξη....
Σε συνέχεια των όλων όσων ακούσαμε την Παρασκευή στο θεωρητικό μέρος του σεμιναρίου στο Ξενοδοχείο Elysion, το Σαββατοκύριακο περιελάμβανε δύο τετράωρα πρακτικά μαθήματα στο βουνό για κάθε γκρουπ και επίδειξη ασκήσεων ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο Παπάζογλου για όλους αργά το απόγευμα της Κυριακής.
Τα σημεία της πρακτικής άσκησης είχαν επιλεγεί από τον Μάριο Παπασημακόπουλο μαζί με τον Αντιπρόεδρο του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου, Παναγιώτη Γιαννούλη, έτσι ώστε να αποτελούν τα αντιπροσωπευτικότερα και καταλληλότερα για εξάσκηση. Ξεκινώντας από την σωστή στάση του σώματος συνεχίσαμε με το πώς και που φρενάρουμε. Συνέχεια είχαν οι στροφές σε επίπεδο έδαφος αλλά και με berm. Με την ολοκλήρωση των πρώτων αυτών δεξιοτήτων σειρά είχε η σωστή επιλογή γραμμής και ο τρόπος αντιμετώπισης και διαχείρισης των εμποδίων. Το πρακτικό μέρος στο βουνό έκλεισε με Bannyhop.
Και εκεί που νομίζεις ότι έχεις διδαχτεί τα πάντα με μια κουβέντα από τον Μάριο πας ξανά στην αρχή. «Για να καταφέρετε να κάνετε όλα αυτά που σας έμαθα πρέπει να μπορεί το σώμα σας να τα υποστηρίξει...... πως? Με γυμναστική!» Ραντεβού όλοι στο γυμναστήριο του Προκόπη Παπάζογλου, τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά για την παραχώρηση, για να δούμε πώς ξεκινάμε την προετοιμασία για ασφαλές και ευχάριστο ποδήλατο στο βουνό. Μια σειρά από ασκήσεις με σχοινιά, λάστιχα, squats, πολύ BOSU και ΤRΧ ήρθαν και έκατσαν σαν κερασάκι.
Και κάπως έτσι ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσουμε τον Μάριο! Μέσα σε 3 μέρες μάθαμε παρά πολλά. Το πιο σημαντικό ίσως ότι νιώθουμε πιο ασφαλείς μιας και ξέρουμε ότι το σύμπαν είναι με το μέρος μας!!!!
Όσοι σύλλογοι ή ομάδες θέλετε να επενδύσετε κάπου, επενδύστε στην ασφάλεια, αυτό είναι το Α και το Ω, και αυτό το ξέρει πολύ καλά ο Μάριος και ξέρει και να το περνάει στους μαθητές του.

Πωλείται MONDRAKER FOXY XR 27,5

Πωλείται MONDRAKER FOXY XR 2016. Μέγεθος medium 17” (κατάλληλο για ύψος 1,65-1,80). Μέγεθος τροχού: 27,5. Μπροστινή ανάρτηση: ROCKSHOX PIKE 160mm. Πίσω ανάρτηση: FOX FLOAT RP2 140mm. Το ποδήλατο είναι σε άριστη κατάσταση και καθόλου καταπονημένο.
Τιμή: 1.600€ με παλουκόσελο SDG 150 (αγορασμένο προ 3μήνου με εγγύηση 2 χρόνων)

Τιμή: 1.300€ χωρίς παλουκόσελο.

Ανατολική Ποδηλατική Λεωφόρος

Μυτιλήνη 25/11/2050
Η Λέσβος άνοιξε την πρώτη ποδηλατική λεωφόρο που τελικά θα ξεπερνά τα 42 χιλιόμετρα και θα συνδέει 10 χωριά προς το παρόν, από τα Πάμφυλα, Παναγιούδα, Πύργους Θερμής, έως και τον Μανταμάδο, ενώ νότια θα εκτείνεται μέχρι και το λόφο Πανεπιστημίου. Η ποδηλατική λεωφόρος θα διαθέτει ένα εντελώς χωριστό οδόστρωμα και θα παραμείνει εντελώς χωρίς αυτοκίνητα.
Όπως ένας παραδοσιακός αυτοκινητόδρομος, αυτός ο δρόμος ποδηλάτου έχει διασταυρώσεις, διαβάσεις, φωτισμό, ακόμα και γέφυρες. Ωστόσο, οι ποδηλάτες δεν θα χρειαστεί να ανησυχούν για τη συμπεριφορά των οδηγών αυτοκινήτων καθότι εκεί δεν θα κινείται κανένα άλλο όχημα. Είναι απλά μια καθαρή διαδρομή μόνο για ποδήλατα. Σε μια μελέτη που ολοκληρώθηκε από τον Ποδηλατικό Σύλλογο Λέσβου για την περιφερειακή ανάπτυξη, αναμένεται να απαλλάξει το δρόμο καθημερινά από 500 αυτοκίνητα!

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish