Εκδηλώσεις

Items filtered by date: Πέμπτη, 31 Οκτώβριος 2019

Τελικός Enduro Greek Series 2019 - Round #6 Βαλτεσινίκο Αρκαδίας

Με τον αγώνα του Βαλτεσινίκου,της ορεινής Αρκαδίας, ολοκληρώθηκε στις 26 και 27 Οκτωβρίου 2019 το πρωτάθλημα ποδηλασίας Enduro για το 2019. Ήταν ο 6ος στην σειρά αγώνας και όπως αναμενόταν αυτός που συγκέντρωσε τις περισσότερες εγγραφές οι οποίες άγγιξαν τους 200 ποδηλάτες και ποδηλάτισσες.
Το Σάββατο 26 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκαν δοκιμαστικά στις 3 από τις 4 ειδικές διαδρομές μιας και η 4η ήταν άγνωστη για όλους μέχρι την ημέρα του αγώνα. Το τερέν ήταν ιδιαίτερα ξερό για την περιοχή ανεβάζοντας το επίπεδο δυσκολίας. Την Κυριακή η διοργάνωση κύλησε ομαλά και χωρίς απρόοπτα και στις 4:00μμ ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα.
Η αποστολή από την Λέσβο με 16 αθλητές ήταν μια από τις μεγαλύτερες του αγώνα. Εκτός όμως από την μεγάλη συμμέτοχη, σημαντικές ήταν και οι διακρίσεις των αθλητών . Ο Γιαννούλης Παναγιώτης με χρόνο 18:20.19 βγήκε 8ος στην κατηγορία Men και 10ος Γενικής, κατατάσσοντας τον και επίσημα στην elite των αθλητών Enduro MTB στην Ελλάδα. Στην κατηγορία Master είχαμε πραγματικά θρίαμβο για την Λέσβο στις απονομές, μιας και ο Λασκαρίδης Ιγνάτης κατάκτησε την 2η θέση ενώ ο Σταφυλίδης Αντώνης την 3η και ο Αναγνώστου Στρατής την 5η.

Η πρώτη εξάδα της γενικής κατάταξης του αγώνα έχει ως εξής:
1. Johansen Zakarias
2. Atwill Phillip
3. Τσαλαφούτας Γρηγόρης
4. Γουβής Ελισαίος
5. Καραμιχαηλίδης Δάνης
6. Μπουμπάρης Ξενοφών

Αναλυτικά τα αποτελέσματα όλων των αθλητών μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ.

 

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish