Εκδηλώσεις

Items filtered by date: Σάββατο, 10 Δεκέμβριος 2022

Αναβολή Ημέρας Βουνού 2022

Δυστυχώς οι προβλεπόμενες βροχοπτώσεις αύριο Κυριακή 11/12/2022, την ωρα που είχαμε προγραμματίσει την εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Βουνού 2022, μας αναγκάζουν να ανακοινώσουμε την αναβολή όλων των προγραμματισμένων δράσεων μας, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που θα επικρατήσουν στην περιοχή. Την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθεί η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της εκδήλωσης.

Πρόγραμμα Brevet 2023 - H Λέσβος παρούσα στο Χάρτη Ποδηλατικού Τουρισμού

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των Brevet για το 2023 από την Λέσχη Ποδηλατικού Τουρισμού Ελλάδας - Audax Randonneurs Grece και φυσικά για μια ακόμη χρονιά η Λέσβος είναι μέσα στον Παγκόσμιο Ποδηλατικό Χάρτη.
Στις 27 Μαΐου 2023, ένα ακόμα Brevet 200km με την ονομασία «Ελιά και Πεύκο» διοργανώνεται από τον Ποδηλατικό Σύλλογο Λέσβου με εκκίνηση την πόλη της Μυτιλήνης και με μια διαδρομή σχεδιασμένη έτσι ώστε να αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις για όσους επιλέξουν να το τολμήσουν.
Η διοργάνωση ακολουθεί τα γαλλικά πρότυπα ανάπτυξης του ποδηλατικού τουρισμού με υλοποίηση της διοργάνωσης στα πλαίσια της Brevet Randonneurs Mondiaux και Audax Club Parisien υπό την επίβλεψη του Brevet Randonneurs Greece και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου UNESCO Global Geopark.

Δείτε εδώ την διαδρομή του Lesvos Brevet 200km «Ελιά και Πεύκο» για το 2023

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish