Logo
Print this page

Ανασκόπηση MTB Marathon Amali

Ανασκόπηση MTB Marathon Amali
Rate this item
(0 votes)

Σε αγώνας των χιλίων βροχών θα μπορούσε να μετονομαστεί ο πρώτος αγώνας MTB Marathon Amali, καθώς οι θεοί της βροχής δεν έδειξαν ιδιαίτερη ευμένεια στη διοργάνωση που τόσο καιρό ετοίμαζε το Lesvos Ride. Αρκετές μπόρες πριν την εκκίνηση και ακόμη περισσότερες στο τέλος δεν ήταν ικανές να αλλάξουν την καλή διάθεση των αθλητών και το όμορφο κλίμα της όλης διοργάνωσης.
Τέλεια σηματοδοτημένη διαδρομή, απλοποιημένη όσο χρειάζεται για να μη χαθείς αλλά και με τις ευχάριστες αλλαγές για να μην είναι γνωστή! Αρκετά υψομετρικά, πολύς ανηφορικός χωματόδρομος αλλά και πολλά κατηφορικά μονοπάτια. Παχιά λάσπη (από τη βροχή πριν τον αγώνα) που κολλούσε και γλιστρούσε στις ανηφόρες και ανέβαζε ακόμα περισσότερο το επίπεδο δυσκολίας.
Πολλοί οι αγωνιζόμενοι που έλαβαν μέρος στη Fun διαδρομή των 17χλμ αλλά και αρκετοί στην Rider διαδρομή των 40 χιλιομέτρων. Η διαδρομή Fun έληξε χωρίς καθόλου βροχή μέσα στον αγώνα. Με ψιλόβροχο συνέχισε και ο τερματισμός των πρώτων αθλητών των 40 χιλιομέτρων, αλλά μετά... οι 14 τελευταίοι τερμάτισαν κάτω από καταρρακτώδη βροχή...
Στη συνέχεια έγινε η απονομή των βραβείων για την κατηγορία Fun, οι τελευταίες φωτογραφίες βγήκαν υπό βροχή και οι απονομές για όλες τις άλλες κατηγορίες αναβλήθηκαν για την Τριτη 12/1/2016 στις 9:00μμ στο café Metropolis κάτω από το πάρκο του Καραπαναγιώτη.
Απολαύστε μερικές φωτογραφίες από την βράβευση των αθλητών που αγωνίστηκαν στην Fun διαδρομή των 17χλμ.

Last modified onΔευτέρα, 11 Ιανουάριος 2016 16:25
Κατασκευή και Υποστήριξη Ιστοσελίδας WEBGRECO.