Ενημέρωση

Items filtered by date: Τετάρτη, 12 Ιούνιος 2019

Ανασχηματισμός στο Δ.Σ. του Πο. Συ. Λέσβου

Μυτιλήνη, 11 Ιουνίου 2019

Μετά τις απρόσμενες ανατροπές που φέρνει η επιστολή αποχώρησης του αντιπροέδρου Παναγιώτη Σαμαρά από το Δ.Σ. του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου, μια σειρά ανακατατάξεων φέρνει νέα ζωή και νέα πρόσωπα σε νέες θέσεις.

Για την ακρίβεια ο εκλεγμένος από τις συλλογικές εκλογές της 10ης Φεβρουαρίου του 2019, Σαμαράς Παναγιώτης λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων, σύμφωνα με επιστολή που έστειλε στο ΔΣ του συλλόγου, αναγκάζεται να αποχωρήσει από το 7μελές του Διοικητικού Συμβουλίου του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου. Ο Σύλλογος χάνει ένα αξιόλογο μέλος χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η θέση του δεν αναπληρώνεται από ένα επίσης εκλεγμένο, αξιόλογο και δυναμικό μέλος τον Τιμολέων Κουτρούπη που βάση καταστατικού είναι ο πρώτος στη σειρά που αντικαθιστά ένα από τα μέλη που πιθανόν αποχωρήσουν, μια και είναι ο 8ος σε ψήφους στις εκλογές ανάδειξης Δ.Σ. του 2019.

Ο Παναγιώτης Σαμαράς διατέλεσε Γενικός Γραμματέας του Πο.Συ.Λε. από το 2015 και την ίδρυση του συλλόγου μέχρι τις φετινές εκλογές όπου ανακηρύχθηκε αντιπρόεδρος έως και σήμερα. Ευχαριστούμε τον Παναγιώτη Σαμαρά για τη συμβολή του στο σύλλογο και στα ποδηλατικά του τόπου μας για τα τελευταία αυτά σχεδόν 4 χρόνια και καλωσορίζουμε τον Τιμολέων Κουτρούπη που θα αναλάβει χρέη Εφόρου βάση καταστατικού έως τη λήξη της θητείας του παρόντος Δ.Σ. 31/12/2021.
Μετά τον απαιτούμενο ανασχηματισμό το νέο Δ.Σ. έχει ως εξής: Ιγνάτης Λασκαρίδης - Πρόεδρος, Ανεζίνος Τάκης - Γενικός Γραμματέας, Δουκαρέλλης Παναγιώτης - Ταμίας, Αράπης Χαράλαμπος - Ειδικός Γραμματέας, Βογιατζής Ιωάννης - Σύμβουλος, Γιαννούλης Παναγιώτης - Αντιπρόεδρος και Τιμολέων Κουτρούπης - Έφορος.

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish