Ενημέρωση

Items filtered by date: Σάββατο, 12 Φεβρουάριος 2022

Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου 2022 (και εκλογές)

Την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022, στις 17:00μμ, στο ισόγειο του Εμπορικού Επιμελητηρίου Μυτιλήνης στην προκυμαία, θα πραγματοποιηθεί η Τακτική Ετήσια Γενική Συνέλευση για το 2022 του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου με συμμετοχή όλων των ενεργών μελών του Συλλόγου. Καλούνται όλα τα μέλη του Πο. Συ. Λέσβου, όσοι επιθυμούν να εγγραφούν στο σύλλογο κι όσοι θέλουν να ανανεώσουν τη συνδρομή τους για το 2022 να παραβρεθούν με σκοπό την ενημέρωση για τις μέχρι σήμερα ενέργειες του Πο. Συ. Λέσβου κι ότι έχει προγραμματιστεί για το 2022. Θα χαρούμε να σας δούμε όλους εκεί. Στην Γενική Συνέλευση μπορούν να συμμετέχουν όλα τα μέλη του Συλλόγου, θα καταμετρηθούν για την απαρτία μόνο τα "οικονομικά ενεργά". Η Συνεδρίαση άρχεται με την καταμέτρηση από τον ταμία του 51% των ενεργών μελών. (Μέλη που έχουν εγγραφεί πρώτη φορά το 2022 μπορούν να παρακολουθήσουν την Γ.Σ, δεν μπορούν όμως να συμμετέχουν στην ψήφιση των αποφάσεων ούτε στην ακόλουθη εκλογική διαδικασία).
Με απόφαση του 7μελούς του Διοικητικού Συμβουλίου του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου της 20/1/22 αποφασίστηκε ομόφωνα η διεξαγωγή εκλογών για την περίοδο 2022-2024 όπως επιβάλλεται από το καταστατικό μετά τη λήξη της τριετούς θητείας 2019-2021 του παρόντος. Παρακαλούνται όλα τα μέλη να είναι παρόντα 5 λεπτά πριν τις 17:00 το απόγευμα της Κυριακής, έτσι ώστε να επιτευχθεί από νωρίς η απαραίτητη απαρτία, ούτως ώστε να ξεκινήσει έγκαιρα η διαδικασία της Τακτικής Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου για το 2022 (αμέσως μετά τη Γενική Συνέλευση θα ακολουθήσει η διαδικασία των εκλογών). Θερμή παράκληση να τηρηθούν τα ωράρια επακριβώς για την αποφυγή καθυστερήσεων, συνωστισμού και της δικής σας ταλαιπορίας. Στις 18:00 (μετά τη λήξη της Γενικής) θα ξεκινήσει η διαδικασία των εκλογών που θα διαρκέσει μια ώρα. Η διαδικασία της Γενικής Συνέλευσης θα γίνει με τα μέλη παρόντα, υπό την προϋπόθεση ότι θα διαθέτουν τα απαραίτητα υγειονομικά παραστατικά για είσοδο σε κλειστό χώρο. Όσα μέλη δεν δύνανται να παραστούν λόγω μη διάθεσης των απαραίτητων παραστατικών, μπορούν να παρακολουθήσουν διαδικτυακά την Συνέλευση. Τα μέλη που θα παρακολουθήσουν διαδικτυακά θα θεωρηθούν "παρόντα" για την καταμέτρηση της απαρτίας. Τις προηγούμενες μέρες θα ανακοινωθεί από το Σύλλογο ο διαδικτυακός σύνδεσμος μέσα απ' τον οποίο θα μπορείτε να επισκεφθείτε και να παρακολουθήστε ζωντανά τη Γενική Συνέλευση. Αν προκύψουν αλλαγές στη νομοθεσία (μια και κάθε Δευτέρα έχουμε αλλαγές) θα σας ειδοποιήσουμε με σχετική ανακοίνωση.
Στις 18:00 ξεκινάει η ψηφοφορία για το νέο 7μελές του ΔΣ του Συλλόγου. Θα υπάρχουν έτοιμα τυπωμένα ψηφοδέλτια με 9 τουλάχιστον υποψηφίους για το Διοικητικό Συμβούλιο όπου κάθε ψηφοφόρος μπορεί να βάλει έως και 7 σταυρούς. Στο ίδιο ψηφοδέλτιο θα είναι καταγεγραμμένοι και οι 5 υποψήφιοι της Εξελεγκτικής Επιτροπής. Εδώ οι ψηφοφόροι μπορούν να βάλουν έως και 3 σταυρούς. Τα (οικονομικά ενεργά) μέλη που παρακολούθησαν την Γ.Σ. διαδικτυακά (λόγω υγειονομικών πρωτοκόλλων) και επιθυμούν να ψηφίσουν, θα πρέπει να προσέλθουν στο ισόγειο του Εμπορικού επιμελητηρίου Μυτιλήνης μετά τις 18:00 και να εισέρχονται ένας ένας ώστε να ψηφίζουν κανονικά στην κάλπη. Καλούνται τα ενεργά μέλη που επιθυμούν να συμβάλλουν στην πορεία του Συλλόγου με την ψήφο τους και επιθυμούν ένα πιο "ποδηλατικό" νησί, να παραστούν και να επιλέξουν με κρίση και σύνεση τους κατάλληλους ανθρώπους που θα τους εκπροσωπήσουν επάξια την επόμενη 3ετία στα ποδηλατικά θέματα του τόπου μας.
Στέλνοντας mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., μπορούν να εκδηλώσουν όσοι επιθυμούν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο της νέας διοίκησης 2022-2024 του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου. (Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ενεργά οικονομικά μέλη πάνω από ένα χρόνο (2021 και 2022) και η εκδήλωση ενδιαφέροντος πρέπει να έχει σταλεί εγγράφως στο mail του συλλόγου (δεκτές οι δηλώσεις που έχουν σταλεί έως τις 20/2/2022). Επίσης υποψηφιότητα θα πρέπει να θέσουν και οι υποψήφιοι για την εκλογή της Εξελεγκτικής Επιτροπής. Για την διεξαγωγή των εκλογών θα χρειαστούν 9 τουλάχιστον υποψηφιότητες για το Διοικητικό Συμβούλιο και 5 για την Εξελεγκτική Επιτροπή. Κατά τη διαδικασία της Γενικής Συνέλευσης θα εκλεγεί τριμελή εφορευτική επιτροπή για την διεξαγωγή των εκλογών.
Πληροφορίες για τον τρόπο έγκαιρης κάλυψης της συνδρομής μπορείτε να ζητήστε από το mail του συλλόγου μας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή μπορείτε αν θέλετε να ανανεώστε τη συνδρομή σας επί τόπου πριν τη Γενική Συνέλευση από σήμερα έως και τις 25 Φεβρουαρίου ώρες αγοράς από το κατάστημα του ταμία μας στα "Παιχνίδια Δουκαρέλλη".
Σημαντική η συνδρομή σας για το 2022 καθότι μόνο τα μέλη που είναι ενεργά το 2021 και 2022 θα έχουν δυνατότητα ψήφου στις εκλογές του 2022.

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish