Ενημέρωση

Items filtered by date: Κυριακή, 20 Φεβρουάριος 2022

Χορηγοί 2022 Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου

Το 2022 ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου πραγματικά κάνει μια επανεκκίνηση της ποδηλασίας στη Λέσβο. Τα δυο αυτά χρόνια της πανδημίας, μας έκαναν να μαζεύουμε ιδέες, όρεξη και δυνάμεις για να ξεκινήσουμε φέτος δυνατά και να πραγματοποιήσουμε όλους τους στόχους μας. Μετά την ανακοίνωση όλων των αγώνων που θα πραγματοποιηθούν για το 2022, σειρά έχει η ανακοίνωση όλων αυτών που πιστεύουν και στηρίζουν τον σύλλογο με την έμπρακτη οικονομική εισφορά τους. Με μεγάλη μας χαρά και τιμή σας παρουσιάζουμε τους χορηγούς του Πο. Συ. Λέσβου με την σειρά.

Μέγας χορηγός: Korakas Group και Korakas Racing
Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή μας να έχουμε από φέτος κοντά μας ως ΜΕΓΑ Χορηγό τα αδέλφια Αναστάσιο και Κωνσταντίνο Κόρακα με την KORAKAS Group και KORAKAS Racing. Όλοι γνωρίζουν τα τεχνολογικά τους επιτεύγματα όπως την μετατροπή συμβατικού αυτοκινήτου στο 1ο ηλεκτρικό αυτοκίνητο στην Ελλάδα(1994) και την ανάπτυξη καυστήρα που καίει αποδεδειγμένα και αξιόπιστα βίο καύσιμα τα οποία μπορούν να παραχθούν στο νησί μας από ελιά.

Χρυσός χορηγός: Κατζουρίδης Δημήτριος Τεχνικά Έργα
ΧΡΥΣΟΣ Χορηγός για το 2022 είναι ατομική επιχείρηση τεχνικών έργων Δημήτρη Ευστρατίου Κατζουρίδη. ιδρύθηκε το 1989 από τον Δημήτρη Ε. Κατζουρίδη ο οποίος είχε ήδη 10ετή εμπειρία στο χώρο των κατασκευών .Διαθέτει τεχνικό γραφείο στον Παλαιόκηπο Γέρας με γραμματειακή υποστήριξη και πλήρη μηχανοργάνωση.

Αργυρός χορηγός: Μανιατέλλης – VITEX
Για ακόμη μια χρονιά η εταιρία Μανιατέλλης «Το σύγχρονο χρωματοπωλείο» και η Vitex είναι δίπλα στον Ποδηλατικό Σύλλογο Λέσβου ως ΑΡΓΥΡΟΣ Χορηγός. Η Μάγδα και η Νίτσα Μανιατέλλη έχουν από την πρώτη στιγμή σταθεί αρωγοί στην προσπάθειά μας και τις ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας.

Αργυρός χορηγός: Elysion Hotel
Από την πρώτη μέρα της σύστασης του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου, το ξενοδοχείο Elysion είναι δίπλα μας να ομορφαίνει τις δράσεις μας ως ΑΡΓΥΡΟΣ Χορηγός. Το Elysion hotel είναι ένα καινούργιο ξενοδοχείο στη Μυτιλήνη Λέσβου με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική άποψη και minimal επιλογές. Υποδέχεται τους επισκέπτες του σε έναν εκλεπτυσμένο χώρο, αρμονικά διακοσμημένο, με zen διάθεση & παροχές εφάμιλλες πολυτελών μονάδων. Βρίσκεται λίγα λεπτά από το κέντρο της Μυτιλήνης αλλά μακριά από τo θόρυβο της πόλης καθώς επίσης και ελάχιστα λεπτά από το αεροδρόμιο. Το ξενοδοχείο διαθέτει στρατηγική τοποθεσία και θεωρείται ένα από τα κορυφαία ξενοδοχεία της Μυτιλήνης ως προς τη σχέση τιμής και ποιότητας. Το Elysion, 10 μέτρα από την θάλασσα, προσφέρει στα ευρύχωρα πεντακάθαρα δωμάτια μια άνετη διαμονή, ένα από τα καλύτερα συστήματα ύπνου με τα προϊόντα της κορυφαίας εταιρίας Cocomat και απέραντη θέα προς τα κρυστάλλινα νερά του Αιγαίου. Μια βουτιά στη πισίνα, ένα cocktail με θέα στο Αιγαίο, ένα γεύμα ή ένα ποτό σε ένα από τα δύο Bar/Restaurant του ξενοδοχείου χαρίζουν στιγμές απόλαυσης και ηρεμίας.

Χάλκινος χορηγός: Anagno Cycles
Μια συνεργασία που ξεκινάει πριν ακόμα ιδρυθεί ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου, συνεχίζεται και για το 2022 με το ποδηλατικό κατάστημα Anagno Cycles και τον Στράτο Αναγνώστου ως ΧΑΛΚΙΝΟΣ Χορηγός. Δίπλα μας σε κάθε αναποδιά και βλάβη και εμείς δίπλα του από το ξεκίνημα του μέχρι και σήμερα. Αυτή η συνεργασία δεν είναι μόνο επαγγελματική αλλά πάνω από όλα φιλία!

Χάλκινος χορηγός: Γαρδένια Ζαχαροπλαστείο
Από το 1982 μέχρι σήμερα στο Ζαχαροπλαστείο Γαρδένια θα βρείτε τις πιο γλυκές δημιουργίες που θα μετατρέψουν τις πιο ιδιαίτερες στιγμές σας σε γιορτή. Από το 2022 το Ζαχαροπλαστείο Γαρδένια έρχεται στην παρέα του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου ως ΧΑΛΚΙΝΟΣ Χορηγός για να γλυκάνει τις δράσεις μας και να ανεβάσει την ενέργειά μας!

Χάλκινος χορηγός: Ticket2Ride
Το 2021 στο χώρο του ποδηλάτου μπήκε ένα νέο ποδηλατικό κατάστημα για έμπειρους και αρχάριους αναβάτες με οδηγό τον Παναγιώτη Γιαννούλη. Το Ticket2Ride είναι το εισιτήριό για την καλύτερη ποδηλατική εμπειρία και βρίσκεται από φέτος κοντά στον Ποδηλατικό Σύλλογο Λέσβου ως ΧΑΛΚΙΝΟΣ Χορηγός.

Υποστηρικτής: Kassimatis Cycling
Η εταιρία Kassimatis Cycling, με έδρα τον Πειραιά, από το 1945 βρίσκεται στον χώρο της ποδηλασίας με κορυφαίες μάρκες ποδηλάτων, αξεσουάρ και ρουχισμού(LOOK, CORRATEC, SPESIALIZED, SUPACAZ, CASTELLI, SIS) αλλά και με μοναδικές υπηρεσίες προς τους ποδηλάτες όπως το RETÜL Bike Fit. Από το ξεκίνημα του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου είναι ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ μας και συνεχίζει και για το 2022.

Υποστηρικτής: Μυρσινιάς Α.Β.Ε.Ε.
Η εταιρεία ΜΥΡΣΙΝΙΑΣ A.B.E.E ξεκινά την δραστηριότητά της στον χώρο του αυτοκινήτου το 1977. Γίνεται επίσημος έμπορος και επισκευαστής των αυτοκινήτων Mazda και CITROEN από το 1978 και 1991 αντίστοιχα . Το 2003 μετατρέπεται σε Ανώνυμη εταιρεία και το 2004 μεταφέρεται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στο 4ο χλμ της Ε.Ο. Μυτιλήνης - Καλλονής όπου και δραστηριοποιείται μέχρι σήμερα με αντικείμενο την πώληση καινούριων αυτοκινήτων, μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, ανταλλακτικών, αξεσουάρ, υπηρεσίες επισκευής (service) και ασφαλίσεις αυτοκινήτων.
Ο Λευτέρης και ο Βαγγέλης έχουν και οι δυο δείξει την αγάπη τους για τους ποδηλάτες και την ποδηλασία εδώ και πολλά χρόνια και από φέτος είναι κοντά μας ως ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ.

Υποστηρικτής: Hellenic Seaways & η Blue Star Ferries
Για μια ακόμη χρονιά η Hellenic Seaways & η Blue Star Ferries θα ταξιδέψει τις αποστολές των αθλητών του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου με έκπτωση επί των εισιτηρίων. Επίσης θα εξασφαλίσει εκπτώσεις για τους αθλητές όλων των σωματείων που θα επιλέξουν και θα συμμετάσχουν σε έναν από τους ποδηλατικούς αγώνες που διοργανώνονται από τον Ποδηλατικό Σύλλογο Λέσβου στο νησί μας.

Καλωσορίζουμε λοιπόν τους νέους χορηγούς και ευχόμαστε να έχουμε μια ποδηλατική χρονιά γεμάτη δράσεις και πολύ πετάλι!

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish