Ενημέρωση

Items filtered by date: Πέμπτη, 24 Φεβρουάριος 2022

Διευκρινήσεις για τον τρόπο διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης και των Εκλογών της 27/2/2022

Λόγω του υγειονομικού πρωτοκόλλου που ισχύει, την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022 όπου και θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση και οι Εκλογές του Πο. Συ. Λέσβου, θα μπορούν να εισέλθουν στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου μόνο οι πλήρως εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες το τελευταία τρίμηνο, μετά από επίδειξη του σχετικού πιστοποιητικού.
Για αυτούς που δεν ανήκουν στις παραπάνω κατηγορίες και θέλουν να παρακολουθήσουν την Γενική Συνέλευση, θα υπάρχει η δυνατότητα μέσω της πλατφόρμας zoom πατώντας ΕΔΩ(Ο σύνδεσμος θα ενεργοποιηθεί την Κυριακή). Στην καταμέτρηση των παρόντων για την εξασφάλιση της απαρτίας προσμετρούνται και όσοι παρακολουθούν την διαδικασία διαδικτυακά.
Τα Οικονομικά τακτοποιημένα μέλη που επιθυμούν να ψηφίσουν αλλά δεν μπορούν ή δεν θέλουν να παραστούν στη διαδικασία, δύναται να ψηφίσουν δι αλληλογραφίας. Πως γίνεται: Πρέπει ή να περάσουν από το κατάστημα του κου Κουτρούπη (Ναυτεμπορική) να παραλάβουν φάκελο και ψηφοδέλτιο ή να τα τυπώσουν από το συνημμένο αρχείο ΕΔΩ και να τα παραδώσουν σε ένα από τα μέλη του ΔΣ. Αυτό με τη σειρά του θα αναλάβει την υποχρέωση να παραδώσει το φάκελο την Κυριακή στην Εφορευτική επιτροπή. Προσοχή η ψηφοφορία αφορά μέλη οικονομικά τακτοποιημένα, δηλαδή να έχουν εκπληρώσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις τα τελευταία δύο χρόνια τουλάχιστον.
Δείτε ΕΔΩ το πρόγραμμα της ΓΣ-Εκλογών

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish