Παρουσιάσεις

Items filtered by date: Τρίτη, 02 Μάιος 2017

XTERRA Greece Championship 2017

Το XTERRA, η κορυφαία διεθνής διοργάνωση off road τριάθλου , ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή 30/4/2017 στη Βουλιαγμένη . Το XTERRA Greece Championship, αποτελεί μέρος του Ευρωπαϊκού και Παγκοσμίου Πρωταθλήματος XTERRA, που διοργανώνεται κάθε χρόνο στη Χαβάη και πραγματοποιήθηκε για 5η συνεχόμενη χρονιά στη χώρα μας, από την XTERRA Greece, σε συνεργασία με τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και ειδικότερα τον Οργανισμό Αθλητισμού, Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής (ΟΑΠΠΑ) του Δήμου. Ο Ελληνικός αγώνας εντυπωσίασε εκατοντάδες αθλητές και θεατές από όλο τον κόσμο, όχι μόνο για την οργάνωση του αλλά και για τις μοναδικές ομορφιές και δυνατότητες που προσφέρει ο μαγευτικός Δήμος της Αθηναικής Ριβιέρας και χάρισε αξέχαστες στιγμές στους θεατές και συνοδούς των αγωνιζομένων που συγκεντρώθηκαν απ' όλη την Ελλάδα. Στον αγώνα έλαβαν μέρος επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές όλων των ηλικιών και δυνατοτήτων από περισσότερες από 25 χώρες. Ανάμεσα τους βρίσκονταν κορυφαίοι Εθνικοί και Παγκόσμιοι Πρωταθλητές, οι οποίοι εκτός από τα χρηματικά έπαθλα διεκδίκησαν και τη δυνατότητα πρόκρισης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα XTERRA, που πραγματοποιείται κάθε τέλος Οκτωβρίου στο Maui της Χαβάης.
Το Λεσβιακό ενδιαφέρον αυτή τη χρονιά επικεντρώνεται στη συμμετοχή του Παναγιώτη Μπιτάδου που αγωνίζεται 2η φορά στο θεσμό, στην κατηγορία των εφήβων και του Δημήτρη Αλεξίου που συμμετέχει στη σκυταλοδρομία με την ομάδα "Σχολή Ναυαγοσωστικής Lifeguard Hellas - Ελληνικό Κέντρο Εκπαίδευσης" αναλαμβάνοντας να βγάλει εις πέρας το ποδηλατικό τμήμα του αγώνα...
Με τέλεια αποτελέσματα για τους Λέσβιους αθλητές έληξε ο αγώνας και από τις 2 συμμετοχές μια και ο Μπιτάδος ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στην κατηγορία του επιτυγχάνοντας για 2η συνεχόμενη χρονιά τη νίκη στην κατηγορία του, ενώ η ομάδα της Ναυαγοσωστικής (με τον Αλεξίου) κατέκτησε τη 2η θέση στη σκυταλοδρομία.
Το σύνθημα του XTERRA είναι «Ζήσε Περισσότερα» (Live More) ενθαρρύνοντας ανθρώπους όλων των ηλικιών και δυνατοτήτων, να δοκιμάσουν, να προσπαθήσουν, να χαρούν τη συμμετοχή, να έρθουν σε επαφή με τη φύση, να γνωρίσουν ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα, να παραμείνουν ενεργοί με τον αθλητισμό, να διασκεδάσουν!

10η Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία

Για δέκατη χρονιά, στις 14 Μαΐου 2017 ποδηλάτες από δεκάδες πόλεις σε όλη την Ελλάδα θα ξεχυθούν στους δρόμους διεκδικώντας την προώθηση του ποδηλάτου και τον περιορισμό του ΙΧ αυτοκινήτου. Συνεχίζουμε να διεκδικούμε τα αυτονόητα: Ποδηλατικές υποδομές, συνδυασμένη μετακίνηση σε συνεργασία με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, οδική ασφάλεια και αξιοπρέπεια στη μετακίνηση ποδηλατών και πεζών.
Ραντεβού την Κυριακή 14 Μαΐου σε όλες τις μεγάλες πόλεις!
Στη Μυτιλήνη η Μεγάλη ετήσια Ποδηλατοπορεία θα ξεκινήσει στις 17:00 στην Πλατεία Σαπφούς.
Διοργανωτής: Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου.

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish