Παρουσιάσεις

Items filtered by date: Πέμπτη, 07 Ιούλιος 2022

Ο Πο. Συ. Λέσβου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro MTB 2022

Μυτιλήνη 7/7/2022
Η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας σε συνεργασία με τον Αθλητικό Όμιλο “Θησέας”, διοργανώνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας 2022 στο αγώνισμα του Enduro.
Προπονημένη και προετοιμασμένη σωματικά και ποδηλατικά αναχωρεί σήμερα η αποστολή του Πο. Συ. Λέσβου για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro MTB του 2022. Η αποστολή αποτελείται από τον αθλητή του Πο. Συ. Λέσβου, Παναγιώτη Γιαννούλη και τον Πρόεδρο του Συλλόγου, Ιγνάτη Λασκαρίδη.
Ο αγώνας που θα γίνει την Κυριακή 10 Ιουλίου 2022, κρίνει τον πρωταθλητή Ελλάδος 2022 και διεξάγεται στο Λιβάδι Αράχωβας.
Στον αγώνα θα συμμετέχουν οι καλύτεροι αθλητές του χώρου από όλη την Ελλάδα και αναμένεται ο συναγωνισμός να είναι κάτι περισσότερο από σκληρός. Επίσης ο αγώνας είναι χρυσός προκριματικός για το παγκόσμιο κύπελλο Enduro του 2023. Τα συνολικά υψομετρικά που θα καλύψουν οι αγωνιζόμενοι θα είναι 1.400μ. σ' ένα έδαφος που ποικίλει από πετρώδες ως και αποκλειστικά χωμάτινο, με μονοπάτια μέσης και μεγάλης δυσκολίας. Νικητής του αγώνα θα είναι αυτός που θα συγκεντρώσει το μικρότερο χρόνο στην τελική γενική κατάταξη, που θα προκύψει από το άθροισμα των χρόνων των 5 ειδικών διαδρομών.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι Έλληνες υπήκοοι και κάτοχοι δελτίου Ε.Ο. Ποδηλασίας ή άλλης Ομοσπονδίας μέλους της UCI, σε ισχύ για το 2022, με την προϋπόθεση τα σωματεία τους, να διαθέτουν την ειδική αθλητική αναγνώριση από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Παράλληλα θα διεξαχθεί και αγώνας OPEN ο οποίος είναι ο τρίτος στη σειρά του πρωταθλήματος Enduro Greek Series. Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου εύχεται στους δυο αγωνιζόμενους από το νησί, καλή επιτυχία, να περάσουν καλά και να επιστρέψουν με διακρίσεις.

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish