Βίντεο

Τάκης Ανεζίνος

Τάκης Ανεζίνος

Έκπτωση στα μέλη του Πο.Συ.Λε. από το 360 Virtual Tours Lesvos

Η "360 Virtual Tours Lesvos" δραστηριοποιείται πάνω στο κομμάτι των Virtual Tours ή αλλιώς εικονικές περιηγήσεις. Οι εικονικές περιηγήσεις σε ένα χώρο (ξενοδοχείου, κατοικίας προς ενοικίαση ή πώληση, εστιατορίου, μουσείου, εκθεσιακού χώρου κτλ) μέσω του υπολογιστή, του tablet ή του κινητού τηλεφώνου του χρήστη, παρουσιάζουν τους χώρους του ακινήτου πανοραμικά, καθώς ο χρήστης μπορεί να “γυρίσει” την κάμερα 360 μοίρες και να δώσουν στο χρήστη τη δυνατότητα να “κινηθεί” μέσα του χρησιμοποιώντας βέλη πλοήγησης.
Κατά τη διάρκεια ενός Virtual Tour, o χρήστης πλοηγείται εικονικά στους εσωτερικούς χώρους του ακινήτου, έχει μια πλήρη εμπειρία της διάταξης χώρων, της σύνδεσης μεταξύ των επιμέρους δωματίων και του προσανατολισμού του ακινήτου, βιώνοντας έτσι μια ανεκτίμητη εμπειρία, που μόνο η φυσική παρουσία του χρήστη στο χώρο θα μπορούσε να την ξεπεράσει.

Επωνυμία: 360 Virtual Tours Lesvos
Διεύθυνση: Μητροπολίτου Ιακώβου 2
Τηλέφωνο: 6972166016
Ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Διεύθυνση στο Facebook 360 Virtual Tours Lesvos

Η προσφορά προς τα μέλη του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου είναι έκπτωση 50% στις υπηρεσίες που προσφέρουμε με την επίδειξη της ισχύουσας για το τρέχον έτος, κάρτας μέλους του Συλλόγου και για τους αθλητές το ισχύον Δελτίο αθλητή.

Έργα Ποδηλατόδρομου πίσω από το κάστρο - Ημέρα 340η

Λιγότερο από μήνας μένει πλέον για την συμπλήρωση χρόνου από την έναρξη των εργασιών στον πεζόδρομο - ποδηλατόδρομο - δρόμο ήπιας κυκλοφορίας αυτοκινήτων, πίσω από το κάστρο της Μυτιλήνης.
Κι ενώ πριν ούτε μήνα γράφαμε για την εξέλιξη των έργων, την ολοκλήρωση του δρόμου και την εκκίνηση των έργων στο τελευταίο στάδιο του πεζόδρομου ποδηλατόδρομου, στο τμήμα δηλαδή που έχει αναλάβει να ολοκληρώσει ο Δήμος Μυτιλήνης, σήμερα ήταν η σειρά του τμήματος της Αρχαιολογίας. Εκεί διαπιστώσαμε με μεγάλη μας χαρά την ολοκλήρωση του πρώτου τμήματος του έργου, αυτό της γέφυρας που θα ενώσει τα 2 έργα. Δεν έχει δοθεί φυσικά ακόμα στην κυκλοφορία αλλά ελπίζουμε με την εκκίνηση των έργων σ' αυτόν τον τομέα να την απολαύσουμε. Αυτή η γέφυρα θα είναι ο τρόπος με τον οποίο θα παρακαμφθεί η ανασκαφή του οθωμανικού περιβόλου και του ελληνιστικού τείχους στην βορειοανατολική απόληξη που "κόβει" το δρόμο εδώ και μια δεκαετία.. Όπως ήταν στα σχέδια κατασκευάστηκε λοιπόν μια μικρή μεταλλική γέφυρα που θα δώσει τη δυνατότητα στους πεζούς επισκέπτες, αλλά και στους ποδηλάτες να συνεχίζουν τον περίπατό τους απ' το τμήμα του Δήμου στο τμήμα της Αρχαιολογίας κι αντίστροφα. Προηγούμενο άρθρο 
Μια όμορφή παραδοσιακή πετρόχτιστη κατασκευή έχει αναλάβει την ανύψωση επιπέδου της μεταλλικής γέφυρας, προκειμένου να τη φέρει σε επίπεδο πάνω από το αρχαίο τείχος.
Δείτε τις φωτογραφίες του έργου που θα συνδέσει τα δυο τμήματα του ποδηλατόδρομου.
Μέρα 1η: 
Μέρα 50:
Μέρα 106: 
Μέρα 147: 
Μέρα 197: 
Μέρα 217: 
Μέρα 282: 
Μέρα 320: 

Έκπτωση στα μέλη του Πο.Συ.Λε. από το Φυσικοθεραπευτήριο του Ιωσήφ Β. Γαληνού

Το Φυσικοθεραπευτήριο του Ιωσήφ Γαληνού, που βρίσκεται στην Ασκληπιού 70 στη Χρυσομαλλούσα, προσφέρει σε ετήσια βάση στα μέλη του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου και τις οικογένειες αυτών, στα φυσικοθεραπευτήρια στη Μυτιλήνη και την Καλλονή, τις εξής ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσίες:
* Συμβουλευτική Φυσικοθεραπεία ενήλικων και παιδιών.
* Πελματογράφημα, (ανάλυση βάδισης και κίνησης, στατικό) σε υπερσύγχρονο βαροποδόμετρο.
* Παρακολούθηση σωματικής ανάπτυξης παίδων - εφήβων και καταχώρηση σε βάση δεδομένων των κέντρων.
* 30% έκπτωση στις εξειδικευμένες παροχές στα Κέντρα μας για μυοσκελετικά προβλήματα.
Όλα αυτά θα γίνονται με την επίδειξη της κάρτας μέλους του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου του τρέχοντος έτους.
Μπορείτε να ενημερωθείτε για υπηρεσίες, άρθρα, εξοπλισμό, τεχνικές, μεθόδους αποκατάστασης, ραντεβού κ.α. νέα από την ιστοσελίδα www.physiogalinos.gr
Επικοινωνία:
Τηλ: 22510 43947
Κιν: 6978933411
E-Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προσφορές προς μέλη και αθλητές Πο.Συ.Λε.

Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Μυτιλήνης προσπαθώντας να προσφέρει το καλύτερο στα μέλη και τους αθλητές του, αλλά παράλληλα και να τονώσει τη Λεσβιακή αγορά, ξεκινά μια σειρά προσφορών από τοπικές (ή μη) επιχειρήσεις. Αυτές θα προσφέρουν εκπτώσεις και προνόμια σε όλα τα ενεργά μέλη και αθλητές του Συλλόγου ενώ ταυτόχρονα και οι επιχειρήσεις θα προβάλλονται μέσα από τις σελίδες της επίσημης ιστοσελίδας μας από το φιλοποδηλατικό Πανελλήνιο κοινό αλλά και της σελίδας μας στο Facebook που αριθμεί 2.600 ακολούθους.
Οι προσφορές μπορούν να φτάνουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Συλλόγου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Κάθε επιχείρηση θα προβάλλεται σε ξεχωριστό άρθρο (με τη σειρά που λαμβάνεται η προσφορά) στο www.lesvosmtb.gr και θα κοινοποιείται στην επίσημη σελίδα μας στο Fb.
Παρακαλούνται οι επιχειρήσεις που θα στείλουν προσφορές στον Ποδηλατικό Σύλλογο Λέσβου, να αποστέλλουν επωνυμία, διεύθυνση, τηλέφωνο, μια φωτογραφία του καταστήματος (εσωτερική ή εξωτερική), λογότυπο (αν υπάρχει), τηλέφωνο, ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail), διεύθυνση ιστολογίου, διεύθυνση στο Fb, ή όποιο άλλο στοιχείο θα μπορέσει να διευκολύνει τα μέλη μας και τους αθλητές μας να επισκεφτούν το κατάστημά σας, είτε πραγματικά είτε διαδικτυακά και να αγοράσουν τα προϊόντα σας εκμεταλλευόμενοι την έκπτωση του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου.
Τα μέλη προκειμένου να λάβουν τις εκπτώσεις σας θα πρέπει να επιδεικνύουν στο κατάστημα, την κάρτα μέλους του Ποδηλατικού Συλλόγου με ημερομηνία ισχύος για το παρόν έτος και οι αθλητές το Δελτίο αθλητή.

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish