Logo
Print this page

Κοπή Πίτας 2016 Lesvos MTB - Φωτογραφίες

Κοπή Πίτας 2016 Lesvos MTB - Φωτογραφίες
Rate this item
(0 votes)

30/1/2016: Μια ξαφνική αλλαγή από βροχερή και συννεφιασμένη μέρα σε ηλιόλουστο απόγευμα μας επιφύλαξε ο καιρός. Σε τέτοιο σημείο, που ανυπομονούσαμε να κρυφτεί ο ήλιος!

Η φετινή συνάντηση ήταν στη Μαρίνα. Περίπου 30+ ποδήλατα ξεκινήσαμε για να φτάσουμε μέσα από χωματόδρομους και μονοπάτια στην Παναγία Αγίας Μαρίνας Λέσβου, και να συναντηθούμε και με άλλους φίλους που μας περίμεναν εκεί στις 16:00.
Σε πολύ ευχάριστο κλίμα κόπηκε η πίτα της ομάδας, και το φλουρί έπεσε στο 2ο μέλος που έκανε εγγραφή την ίδια μέρα και ώρα στο σύλλογο. Αντιπρόεδρος, ταμείας και ειδικός γραμματέας του "Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου" έκαναν τις πρώτες δημόσιες δηλώσεις για την πορεία, το σκοπό, τους στόχους του συλλόγου και ανακοινώθηκε επίσημα η έναρξη των εγγραφών νέων μελών.
Μετά το τέλος της εκδήλωσης στο μικρό εκκλησάκι ακολούθησαν διάφορες βόλτες, όποιος είχε τον απαιτούμενο χρόνο διάλεξε επιστροφή σύντομη ή πιο μακρινή. Η μακρινή μας βράδιασε, αλλά χορτάσαμε και πετάλι και χιλιόμετρα και καταστάσεις και πλάκες και παρέα. Στη Μαρίνα είμαστε πάλι πίσω στις 18:00.
Οι δικές μας μπαταρίες γέμισαν, άδειασαν όμως οι μπαταρίες από κάμερες και φωτογραφικές... Ετοιμάζεται βίντεο, μείνετε συντονισμένοι!

Last modified onΚυριακή, 31 Ιανουάριος 2016 20:07
Κατασκευή και Υποστήριξη Ιστοσελίδας WEBGRECO.