Φωτογραφίες

Items filtered by date: Δευτέρα, 10 Φεβρουάριος 2020

Γενική Συνέλευση Πο. Συ. Λέσβου 2020

Στις 9/2/2020 και ώρα 18:00 στο στην αίθουσα του Open Space, Τυρταίου 4 Μυτιλήνη, πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου.
Κληθέντες να ψηφίσουν θετικά τον προϋπολογισμό και ισολογισμό βρέθηκαν παρόντες το 60% των ταμειακά εντάξει έως και την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης, κάτι που επιτρέπει την εκκίνηση της μια και υπερβαίνει το 51% και θεωρείται απαρτία.
Προεδρεύει ο Πρόεδρος Λασκαρίδης Ιγνάτης και τηρεί τα πρακτικά ο Γενικός Γραμματέας Ανεζίνος Τάκης.
Ο Ταμίας συνέταξε και παρέδωσε στον πρόεδρο κατάσταση των παρόντων ταμειακά εντάξει μελών και ο πρόεδρος έδωσε εντολή έναρξης των εργασιών. Η Γενική Συνέλευση ξεκίνησε με τον απολογισμό του 2019 που ανακοινώθηκε από τον ταμία του Πο. Συ. Λέσβου, Δουκαρέλλη Παναγιώτη και ολοκληρώθηκε με την εισήγηση του προϋπολογισμού του 2020 από τον Πρόεδρο Λασκαρίδη Ιγνάτη.
Θέματα εκτός ημερησίας διάταξης που συζητήθηκαν και εγκρίθηκαν:
1. Εγκρίθηκε ομόφωνα η συμμετοχή του Συλλόγου μας, στην Ελληνική Αστική Ποδηλατική Ομοσπονδία.
2. Εγκρίθηκε η κατασκευή και διάθεση σε αθλητές και μέλη της Επίσημης Αθλητικής Εμφάνισης του Συλλόγου του 2020.
3. Έγινε πρόσκληση για οργάνωση και συμμετοχή των μελών σε περισσότερες εκδηλώσεις.
Το Δ.Σ. της Γ.Σ. θέλει για ακόμη μια χρονιά να ευχαριστήσει όλα τα μέλη του, που συμμετείχαν στη Γενική Συνέλευση του 2020 κι έδειξαν μ αυτό τον τρόπο τη συμπαράστασή τους στο σύλλογο, αλλά και το ενδιαφέρον τους στην εξέλιξη των ποδηλατικών στο νησί, καθώς συμβάλουν μ αυτόν τον τρόπο τα μέγιστα και με την παρουσία τους γεμίζουν δύναμη το Δ.Σ. για το έργο του 2020. Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε το χώρο και τον Αστερία - Starfish Foundation, που μας πρόσφερε την αίθουσα του Open Space για την ομαλή διεξαγωγή της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του 2020 του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου.

Μειωμένα δημοτικά τέλη σε επιχειρηματίες

Μυτιλήνη 10/2/2050

Μειωμένα τέλη υπόσχεται ο Δήμος Μυτιλήνης σε όσους επιχειρηματίες εγκαταστήσουν στην πρόσοψη της επιχείρησής τους μια θέση στάθμευσης ποδηλάτων. Συγκεκριμένα, μειώνονται τα δημοτικά τέλη καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού ενώ σε ανάρτηση της δημοτικής αρχής αναφέρεται πως η μείωση των τελών θα φτάσει έως και το 20%.

Επιχειρηματίες σπεύσατε να εγκρίνετε τη δική σας θέση στάθμευσης, κάνοντας αίτηση στο Δήμο. Μετά από πρόταση του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου έχει υπογραφεί συμφωνία οι θέσεις στάθμευσης που θα εγκριθούν, να χρηματοδοτηθούν από επιδοτούμενο πρόγραμμα που προωθεί την χρήση ποδηλάτου από τους πολίτες όλης της Ευρώπης. Πλήρως θα καλυφθούν τα έξοδα προμήθειας κι εγκατάστασης των 100 πρώτων επιχειρηματιών της Μυτιλήνης που θα κάνουν αίτηση και θα τοποθετήσουν μια τέτοια θέση στάθμευσης ποδηλάτων μπροστά στην επιχείρησή τους.

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish