Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου

Items filtered by date: Τετάρτη, 19 Ιούλιος 2017

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας 2017

Tο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας 2017 είναι μια ποδηλατική διοργάνωση που αποτελεί το σημαντικότερο γεγονός της Ελληνικής Ποδηλασίας βουνού Ολυμπιακής μορφής με μεγάλη δημοσιότητα και συμμετοχή αθλητών και σωματείων από όλη την Ελλάδα οι οποίοι θα αγωνιστούν το Σάββατο στο σιρκουί και την Κυριακή στο eliminator, για τον κορυφαίο τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας.
Η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ο Δήμος Ναυπακτίας και η Μη κερδοσκοπική Οργάνωση Πολιτισμού και Περιβάλλοντος «Πράσινο+Μπλε», διοργανωνόμουν την επόμενη Παρασκευή 21/7/2017 το “LEPANTO” Cross Country mtb championship που υλοποιείται στην πόλη της Ναυπάκτου και αποτελεί το κορυφαίο αθλητικό γεγονός της ορεινής ποδηλασίας στη χώρα μας.
Το ενδιαφέρον του Λεσβιακού ποδηλατικού κόσμου επικεντρώνεται στη συμμετοχή του Γιώργου Σαραϊδάρη και του Δημήτρη Αλεξίου που θα εκπροσωπήσουν επάξια ολόκληρο το νησί στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Οι σκέψεις μας είναι μαζί τους και οι ευχές μας στο πλάι τους στην προσπάθειά τους να πετύχουν μια καλή θέση στην τελική κατάταξη.

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish