Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου

Items filtered by date: Πέμπτη, 21 Ιούνιος 2018

Τηλεοπτικό Spot Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδηλασίας Δρόμου Ανδρών & Γυναικών Elite

Η μέρα που το νησί θα γεμίσει με ποδήλατα έφτασε!!! Οι ομάδες ξεκίνησαν να έρχονται στο νησί για να πάρουν μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου Ανδρών & Γυναικών Elite και η κάμερα του Γιώργου Παπαδόπουλου τρέχει μαζί με τα ποδήλατα......
22 έως 24 Ιουνίου θα έχει ΠΑΝΤΟΥ ποδηλάτες! Οι καλύτεροι και καλύτερες της Ελλάδος θα γεμίσουν με τα χρώματα των ομάδων τους το νησί μας.
Δείτε ΕΔΩ το Πρόγραμμα των αγώνων.

Οι Λέσβιοι συμμετέχοντες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ποδηλασίας Δρόμου Ανδρών & Γυναικών ELITE

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, το ΝΠΔΔ Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού του Δήμου Λέσβου, και τον Ποδηλατικό Σύλλογο Λέσβου, συνδιοργανώνουν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου για το 2018, στις κατηγορίες Ανδρών, και Γυναικών που θα διεξαχθεί από την Παρασκευή 22 έως και την Κυριακή 24 Ιουνίου στην Λέσβο. Από τη Λέσβο θα συμμετέχουν στον αγώνα οι αθλητές του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου, Γιώργος Σαραϊδάρης, ο Δημήτρης Αλεξίου και ο Νίκος Πέππας. Την Παρασκευή οι καλύτεροι ποδηλάτες της Ελλάδας θα αγωνιστούν στο χρονόμετρο στην περιοχή της Αχλαδερής. Το Σάββατο οι γυναίκες θα εκκινήσουν στις 16:00 από την πλατεία Σαπφούς και θα τερματίσουν στις 19:00 στην Παναγιούδα. Ενώ οι άντρες θα εκκινήσουν την Κυριακή το πρωί στις 09:00 από την Πλατεία Σαπφούς και θα τερματίσουν στις 13:30 πάλι στο ίδιο μέρος. Ελάτε όλοι να υποστηρίξουμε το νησί μας, είτε στις εκκινήσεις είτε σε κάποιο σημείο της διαδρομής, είτε στον θεαματικό τερματισμό.

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish