Διαδρομές στο βουνό

Items filtered by date: Δευτέρα, 25 Μάιος 2020

Με ποδήλατο στη δουλειά - Τέλος 1ης εβδομάδας

7 μέρες μετά την εκκίνηση του διαγωνισμού και ακριβώς στα μισά της διαδρομής, μπορούμε να διαμορφώσουμε μια πρώτη πρόβλεψη των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού.
Στους οργανισμούς:
Στην πρώτη θέση της πρώτης εβδομάδας, έχουμε την Καρδίτσα, με πρώτη συμμετοχή από τη Μυτιλήνη τον "Οργανισμό" του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου στην 2η θέση. Ο Πο.Συ.Λε. έχει 6 συμμετοχές (σ' αυτή του την καταγραφή) 31 μετακινήσεις και 185 χιλιόμετρα!
Στις Ομάδες:
Η πρώτη "Ομάδα" από τη Μυτιλήνη το "Lesvos MTB" βρίσκεται στην 4η θέση, με 3 ενεργές εγγραφές, 16 διαδρομές και 95 χιλιόμετρα. Στην 12η θέση της Πανελλήνιας κατάταξης το "Φαρμακείο Κατερίνα Παυλή" με 2 εγγραφές που έκαναν 9 διαδρομές και πρόσθεσαν 45 χιλιόμετρα στο λογαριασμό. Στην 17η θέση εμφανίζεται η 3η καταγραφή του Πο.Συ.Λε. με 1 εγγραφή, 8 διαδρομές, 40 χιλιόμετρα, με την κατάταξη της πόλης μας να ολοκληρώνει τα "Παιχνίδια Δουκαρέλλη" στην 22η θέση του διαγωνισμού με μία εγγραφή, 6 καταγεγραμμένες διαδρομές και 45 χιλιόμετρα.
Στις Πόλεις:
Στις πόλεις και φέτος η Καρδίτσα δεν έχει αντίπαλο! Από κει και πέρα κρατάμε επάξια τη 2η θέση με 11 συμμετοχές, 55 διαδρομές προς το παρόν και 397 χιλιόμετρα στο κοντέρ μας!
Στο Σύνολο:
Εδώ που είναι και η "ουσία" του διαγωνισμού! Έχουμε καταγράψει Πανελλαδικά 163 συμμετοχές ανθρώπων που άφησαν το αυτοκίνητο σπίτι για να πάνε με ποδήλατο στη δουλειά, έκαναν 670 καταγεγραμμένες διαδρομές καλύπτοντας 8.096 χιλιόμετρα, "σώζοντας" την Ελλάδα από την αγορά κατανάλωση και έκλυση στην ατμόσφαιρα 810 λίτρων βενζίνης, που κι αυτό με τη σειρά του μείωσε κατά 1.807 κιλά τις εκπομπές CO2 στην ατμόσφαιρα που αναπνέουμε όλοι.
Μπορείτε και σήμερα να εγγραφείτε έως και τις 31/5 στο https://biketowork.gr/user/register
και να καταχωρίστε χλμ και διαδρομές από 18/5.

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish