Διαδρομές με κούρσα

Items filtered by date: Παρασκευή, 13 Νοέμβριος 2020

Έργα Ποδηλατόδρομου πίσω από το κάστρο - Ημέρα 360η

Σε ελάχιστες μέρες από σήμερα, θα ολοκληρωθεί χρόνος από την έναρξη των έργων του πεζόδρομου ποδηλατόδρομου πίσω από το κάστρο Μυτιλήνης και μ' αυτή την ευκαιρία καταγράψαμε και σας παρουσιάζουμε την εξέλιξη των έργων σε όλους τους τομείς.
Μετά την ολοκλήρωση των έργων στον δρόμο ήπιας κυκλοφορίας αυτοκινήτων σειρά είχαν τα έργα του πεζόδρομου και του ποδηλατόδρομου. Ο Πεζόδρομος στρώθηκε με τσιμέντο και μια σειρά πλακάκια στρώθηκε περίπου στο 50% της διαδρομής. Στον ποδηλατόδρομο στρώθηκε το υπόστρωμα από χαλίκι σ' όλη τη διαδρομή από το άγαλμα μέχρι τη γέφυρα. Τοποθετήθηκαν τα φωτιστικά σώματα που θα δώσουν φως σ' αυτή την ξεχασμένη γωνία της πόλης και μετά τη δύση του ηλίου. Στην "πλατεία" Φυκιότρυπας συνεχίστηκαν τα έργα, καλαίσθητα πεζούλια έχουν χτιστεί, ενώ σε ελάχιστο χρόνο όλα δείχνουν έτοιμα να υποδεχτούν πεζούς και ποδηλάτες για να ξεκουραστούν και ν' απολαύσουν τη θέα. Όλα δείχνουν ότι στους 3 μήνες που μένουν μέχρι την ημερομηνία εκπνοής της προθεσμίας ολοκλήρωσης, το έργο θα έχει ολοκληρωθεί από το άγαλμα μέχρι τη γέφυρα.
Η Γέφυρα δεν έχει ανοίξει στο κοινό ακόμα, αν και δείχνει ολοκληρωμένη, ενώ από κει και ως την βόρεια είσοδο του κάστρου τίποτα δεν έχει ξεκινήσει!
Δείτε τις φωτογραφίες.
Μέρα 1η: 
Μέρα 50: 
Μέρα 106: 
Μέρα 147: 
Μέρα 197: 
Μέρα 217:
Μέρα 282: 
Μέρα 320: 
Μέρα 340: 

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish