Διαδρομές με κούρσα

Items filtered by date: Δευτέρα, 29 Μάιος 2023

3 Πρωταθλήματα μέσα σε 12 μήνες

29/5/2023
Σήμερα κλείνουμε χρόνο από την πρώτη αυτή φορά που αθλητής του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου φόρεσε την επίσημη φανέλα του Πρωταθλητή Ελλάδας και μαζί μ' αυτό γιορτάζουμε μια χρονιά που έφερε τόσες ποδηλατικές επιτυχίες στο νησί! Όσο κι αν προσπαθούμε να φέρουμε στο μυαλό Λεσβιακό αθλητικό σύλλογο και μάλιστα νεοσύστατο που να έφερε σε λιγότερο διάστημα από 12 μήνες (από σήμερα) 3 Πρωταθλήματα (Πανελλήνια και Ομίλων), μας είναι αδύνατον.
Στις 29/5/2023 στην Αργιθέα Καρδίτσας o Αστέριος Νιδήμος γίνεται ο πρώτος πρωταθλητή Ελλάδας από το σύλλογό μας, στο αγώνισμα Marathon ΜΤΒ Μάστερς του 2023.
Στις 1/10/2023 ο Γιάννης Γιαννόγλου, αθλητής του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου στέφεται Πρωταθλητής Ελλάδας Eliminator MTB Μάστερς στο Μόλυβο.
Στις 9/4/2023 πάλι ο Γιάννης Γιαννόγλου στην κατηγορία Μάστερς στο αγώνισμα XCO Πρωτάθλημα Αττικής Ορεινής Ποδηλασίας 2023 στέφεται Πρωταθλητής.
Κι εδώ σίγουρα δεν θα αναφερθούμε σε 2ες, 3ες κλπ θέσεις και τις πολύ καλές εμφανίσεις που κατέγραψαν οι κορυφαίοι αθλητές του τοπικού συλλόγου.
Παρόλα αυτά όμως και δυστυχώς, η αθλητική ποδηλασία στον τόπο μας δεν έχει την απαιτούμενη από τα τοπικά ΜΜΕ προβολή (εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων) ούτε και την απαιτούμενη αναγνώριση από τις αρχές του τόπου που εξυμνούν με διαγγέλματα την μετριότητα, αγνοώντας αυτούς που πραγματικά προσπαθούν και προβάλλουν ευγενικά την αθλητική κουλτούρα του τόπου μας, έξω από το νησί μας, ακόμα κι έξω από την Ελλάδα.

Νέος Ποδηλατόδρομος Αεροδρομίου

Μυτιλήνη 29/5/2050

Νέος Ποδηλατόδρομος Αεροδρομίου

Εγκαίνια είναι έτοιμα να κάνει το νέο υπερσύγχρονο έργο του Πεζόδρομου - Ποδηλατόδρομου στο πλάι της ανακαινισμένης οδού του αεροδρομίου Μυτιλήνης. Μοντέρνα αισθητική, ποιοτική κατασκευή, ασφάλεια και μελέτη έργου που μόνο ο Δήμος Μυτιλήνης είναι άξιος να παραδώσει στους Λέσβιους πολίτες. Παράλληλα με τη θάλασσα, με θέα την πόλη της Μυτιλήνης, είναι ο τέλειος περίπατος αναψυχής, ενώ συμβάλει παράλληλα στην βιώσιμη μετακίνηση στην πόλη και αποτελεί τον Νο1 τρόπο ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας. Ένα έργο πνοής, ανάπτυξης, πολιτισμού, ακριβώς εκεί που το χρειάζεται η πόλη. Στην είσοδο των τουριστών - επισκεπτών της πόλης. Η βιτρίνα, ο προθάλαμος της ποιότητας, της εύρυθμης λειτουργίας, της ανθρωπιάς και του πολιτισμού που σε περιμένει αμέσως μετά την είσοδό σου στην πόλη της Μυτιλήνης.

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish