Μαστορέματα

Items filtered by date: Τρίτη, 30 Νοέμβριος 2021

Παραγγελία ποδηλατικής μπλούζας enduro του Συλλόγου

Ετοιμάζουμε μεγάλη παραγγελία της μπλούζας Enduro του συλλόγου που θα διατεθεί σε όποιον ενδιαφέρεται να την αποκτήσει. Η μπλούζα έχει σχεδιαστεί από την εταιρία Nightfox και διατίθεται σε όλους.
Μπορείτε να την παραγγείλετε στο κατάστημα "Παιχνίδια Δουκαρέλλη" που βρίσκεται (πάροδος) Ερμού 29 στην κεντρική αγορά της Μυτιλήνης. Τα νούμερα που μπορείτε να την επιλέξτε είναι 2XS - XS - S - M - L - ΧL - 2XL - 3XL και παιδικό. Στην πίσω πλευρά της μπλούζας υπάρχει η δυνατότητα να τυπωθεί όνομα για όποιον το επιθυμεί, χωρίς επιπλέον χρέωση. Η παραγγελία θα είναι ανοιχτή μέχρι την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου, μέρα που θα κλείσει και θα αποσταλεί στην εταιρεία, για να αρχίσει η παραγωγή. Θα σας ενημερώνουμε με τις εξελίξεις στην παραγγελία μέσα από αναρτήσεις μας όσον αφορά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, την παραλαβή της και την ημ/νια διάθεσής της μπλούζας στους ενδιαφερόμενους.

ΜΟΝΤΕΛΑ ΜΠΛΟΥΖΑΣ
LightForce: Ανθεκτική μπλούζα Enduro με τα σήματα του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου.
RaceForce: Μπλούζα enduro σε λεπτή γραμμή, με πολύ καλό εξαερισμό και ειδικά υλικά για καλύτερη αποβολή θερμότητας και υγρασίας. Σήματα ΠοΣυΛε.
Παιδικό: Μπλούζα με το σήμα του ΠοΣυΛε.

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΣΑΣ
Στις παρακάτω σελίδες της NightFox, μπορείτε να βρείτε το νούμερό σας στο μεγεθολόγιο της κάθε μπλούζας.
LightForce: ΕΔΩ https://nightfoxdesigns.com/lightforce-jersey/
RaceForce: ΕΔΩ https://nightfoxdesigns.com/raceforce-jersey/
Παιδικό: ΕΔΩ https://nightfoxdesigns.com/kids-jersey/

ΤΙΜΕΣ
LightForce: 45,00€
RaceForce: 55,00€
Παιδικό: 33,00 €

Κατα την παραγγελία να έχετε έτοιμα:

  • Το όνομά σας(τηλέφωνο κι ένα mail για ειδοποιήσεις) 
  • Ποσότητα:
  • LightForce 45€ ή RaceForce 55€
  • Νούμερο: 2XS - XS - S - M - L - ΧL - 2XL - 3XL - παιδικό
  • Μανίκι: κοντό ή μακρύ.(3/4 μόνο το Raceforce)
  • Τι επιθυμείτε να γράφει πίσω

Σημείωση για όσους ήδη έχουν την LightForce (αυτή που έχουμε ξαναπάρει) Τα νούμερα άλλαξαν και έχουν πάει ένα πάνω. Αν δηλαδή στην προηγούμενη παραγγελία είχατε πάρει Small τώρα θα πάρετε το Medium.
Αν δεν έχετε ξαναπάρει, μελετήστε τον πίνακα μεγεθών, ανάλογα με το μοντέλο της μπλούζας που παραγγέλνετε, έτσι ώστε κατά την παραγγελία να ξέρετε ακριβώς τι σας ταιριάζει.
Η κύρια φωτογραφία του άρθρου είναι από το μοντέλο LightForce.
Συνημμένη φωτό (κάτω) η μπλούζα RaceForce.
Για πιθανές λεπτομέρειες παραγγελίας που δεν καλύπτονται από την παραπάνω πληροφόρηση μπορείτε να καλείτε τον ταμία του Συλλόγου μας κο Τάκη Δουκαρέλλη στο τηλ 697 795 7044 ή στο 22510-41000 (Παιχνίδια Δουκαρέλλη).

Πρόταση χορηγίας Πο. Συ. Λέσβου 2022

Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου, έχοντας στο δυναμικό της ομάδας του 15 κορυφαίους Λέσβιους αθλητές ποδηλασίας, καλεί όλους όσους επιθυμούν να στηρίξουν την προσπάθεια της Ποδηλατικής Ομάδας για το αγωνιστικό έτος 2022 με χορηγία, όπως επικοινωνήσουν με το σύλλογο στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή μέσω τηλεφώνου: Αράπης Μπάμπης (Ειδικός Γραμματέας) 6970917673 και Δουκαρέλλης Παναγιώτης (Ταμίας) 6977957044.
Επισυνάπτουμε για κάθε ενδιαφερόμενο την πρόταση χορηγίας της ποδηλατικής ομάδας του Πο. Συ. Λέσβου και παραμένουμε στην διάθεση σας, για όποια ερώτηση ή διευκρίνηση έχετε.
Λόγω της έναρξης της αγωνιστικής περιόδου του 2022 παρακαλούμε όπως απαντήσετε μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου 2021.

Δείτε ΕΔΩ την πρόταση χορηγίας

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish