Συμβουλές

Items filtered by date: Πέμπτη, 19 Δεκέμβριος 2019

Απονομές Lesvos Ride Grand Prix MTB 2019 - Ανασκόπηση

Τετάρτη 18/12/2019
Στο ζεστό χώρο του Greg Coffee στη Μυτιλήνη, συγκεντρώθηκαν οι φίλοι του ποδηλάτου για να βραβεύσουν τους καλύτερους του 2019.
Το πρωτάθλημα του Lesvos Ride έληξε μετά την ολοκλήρωση των αγώνων της Στύψης, του Σκαλοχωρίου και της Σκάλας Ερεσού.
Με 3 αγώνες φέτος το Lesvos Ride MTB Grand Prix, το πρωτάθλημα ορεινής Ποδηλασίας Λέσβου, έφτασε στο τέλος του και ήρθε η ώρα για τις απονομές των μεταλλείων στους πρώτους κάθε κατηγορίας όλου του χρόνου.
Η εκδήλωση άρχισε με το καλωσόρισμα των αγωνιζόμενων από τον Πρόεδρο του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου Ιγνάτη Λασκαρίδη και συνεχίστηκε με απολογισμό της αγωνιστικής χρονιάς από τον Τίτο Χατζέλη του Lesvos Ride Races που ευχαρίστησε τους φορείς και τις οργανώσεις που βοήθησαν να διεξαχθεί το πρωτάθλημα του 2019, ενώ αναφέρθηκε στο αγωνιστικό 2020 ελπίζοντας να υπερσκελιστούν τα όποια θέματα υποστήριξης του, καθότι τίθεται σε νέες βάσεις για την επόμενη 4ετία, με τον αγώνα του Μολύβου να δείχνει ότι δεν θα είναι μέσα στο καλεντάρι της UCI για το 2020 και τον enduro αγώνα της Αγιάσου να μην εντάσσεται μέσα στο πρόγραμμα του Enduro Greek Series.
Οι βραβεύσεις ξεκίνησαν τιμητικά με τον μεγαλύτερο συμμετέχοντα του θεσμού, τον Τάκη Ψαρρό και συνέχισαν με τον πρώτο γενικής κατάταξης βάση νικών, Δημήτρη Αλεξίου αθλητή του Πο. Συ. Λέσβου.
Συνέχισαν οι βραβεύσεις των γυναικών του θεσμού με πρώτη την Ζούρου και 2η τη Ζάπρου. Στην κατηγορία HT Veteran κατέκτησαν τις πρώτες θέσεις οι Λαϊνάς, Κουτρούπης και Τσιρτσής. Στην κατηγορία ΗΤ Master επικράτησαν οι Μπουντάκης, Γκέντσης και Λουλαδέλης. Ενώ στα ΗΤ, οι καλύτεροι "Men" ήταν οι Σαραϊδάρης, Αλεξίου και Πέππας και τέλος οι γρηγορότεροι "μικροί" της HT Junior ήταν οι Τελωνιάτης, Κουρής και Ζούρος.
Ακολούθησαν οι κατηγορίες των FS με πρώτη αυτή των Master. Εκεί επικράτησαν οι Λασκαρίδης, Δελημήτρος Π. και Μπάμης με επόμενη κατηγορία αυτή των FS Men με τον Βασιλείου, Γιαννούλη και Χατζέλη Μ. να κατακτούν τις πρώτες θέσεις. Οι βραβεύσεις ολοκληρώθηκαν μ' αυτή των FS Junior με πρώτους τους Κεφάλας, Χατζέλης Εμ. και Δελημήτρος Α.
Προβλήθηκαν βίντεο από τους αγώνες του πρωταθλήματος της χρονιάς που πέρασε, και κάπου εκεί τέθηκε τέλος στο αγωνιστικό 2019 με ευχές και ελπίδες για ένα αγωνιστικά καλύτερο 2020.
Περισσότερες Φωτογραφίες
Αναλυτικά αποτελέσματα

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish