Συμβουλές

Items filtered by date: Τετάρτη, 21 Οκτώβριος 2020

Προσφορές προς μέλη και αθλητές Πο.Συ.Λε.

Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Μυτιλήνης προσπαθώντας να προσφέρει το καλύτερο στα μέλη και τους αθλητές του, αλλά παράλληλα και να τονώσει τη Λεσβιακή αγορά, ξεκινά μια σειρά προσφορών από τοπικές (ή μη) επιχειρήσεις. Αυτές θα προσφέρουν εκπτώσεις και προνόμια σε όλα τα ενεργά μέλη και αθλητές του Συλλόγου ενώ ταυτόχρονα και οι επιχειρήσεις θα προβάλλονται μέσα από τις σελίδες της επίσημης ιστοσελίδας μας από το φιλοποδηλατικό Πανελλήνιο κοινό αλλά και της σελίδας μας στο Facebook που αριθμεί 2.600 ακολούθους.
Οι προσφορές μπορούν να φτάνουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Συλλόγου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Κάθε επιχείρηση θα προβάλλεται σε ξεχωριστό άρθρο (με τη σειρά που λαμβάνεται η προσφορά) στο www.lesvosmtb.gr και θα κοινοποιείται στην επίσημη σελίδα μας στο Fb.
Παρακαλούνται οι επιχειρήσεις που θα στείλουν προσφορές στον Ποδηλατικό Σύλλογο Λέσβου, να αποστέλλουν επωνυμία, διεύθυνση, τηλέφωνο, μια φωτογραφία του καταστήματος (εσωτερική ή εξωτερική), λογότυπο (αν υπάρχει), τηλέφωνο, ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail), διεύθυνση ιστολογίου, διεύθυνση στο Fb, ή όποιο άλλο στοιχείο θα μπορέσει να διευκολύνει τα μέλη μας και τους αθλητές μας να επισκεφτούν το κατάστημά σας, είτε πραγματικά είτε διαδικτυακά και να αγοράσουν τα προϊόντα σας εκμεταλλευόμενοι την έκπτωση του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου.
Τα μέλη προκειμένου να λάβουν τις εκπτώσεις σας θα πρέπει να επιδεικνύουν στο κατάστημα, την κάρτα μέλους του Ποδηλατικού Συλλόγου με ημερομηνία ισχύος για το παρόν έτος και οι αθλητές το Δελτίο αθλητή.

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish