Items filtered by date: Τρίτη, 11 Μάιος 2021

Lesvos Brevet 200χλμ “Ελιά και Πεύκο” Λεπτομέρειες και φόρμα εγγραφής

Μετά από μία δύσκολη χρονιά και κατόπιν των τελευταίων ανακοινώσεων για την επανεκκίνηση του αθλήματος της ποδηλασίας στο ΦΕΚ 1872 Τεύχος Β, καθώς και των οδηγιών του υφυπουργού Αθλητισμού κ. Αυγενάκη ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την διεξαγωγή του Lesvos Brevet 200χλμ “Ελιά και Πεύκο” για το 2021.
Η δράση αποτελεί ετήσιο θεσμό και ακολουθεί τα γαλλικά πρότυπα ανάπτυξης του ποδηλατικού τουρισμού με υλοποίηση της διοργάνωσης στα πλαίσια της Brevet Randonneurs Mondiaux και Audax Club Parissien υπό την επίβλεψη του Brevet Randonneurs Greece και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου UNESCO Global Geopark.
Το Σάββατο 22 Μαΐου 2021, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, θα δοθεί ατομική εκκίνηση των randonneurs από τις 8 έως τις 9 το πρωί με στόχο την κάλυψη των 201χλμ μέσα στο χρονικό όριο των 13,5 ωρών. Η διαδρομή έχει 2500 θετικά υψομετρικά και θα περάσει από Θερμή, Μανταμάδο, Στύψη(1ο σημείο ελέγχου), Καλλονή, Αγ. Δημήτριο(2ο σημείο ελέγχου), Λάρσο, Πλωμάρι(3ο σημείο ελέγχου), Πέραμα, Πηγή, Παναγιούδα και τερματισμό στη Μυτιλήνη.
Οι διαφορές λόγω των υγειονομικών πρωτοκόλλων είναι οι παρακάτω:
• Όλα τα έγραφα (κάρτα brevet, χάρτης διαδρομής, Road Book, Control times) θα σταλούν στα email των συμμετεχόντων και θα πρέπει να εκτυπωθούν από τους ίδιους.
• Τα σημεία ελέγχου δεν θα είναι στελεχωμένα από ανθρώπους της διοργάνωσης και αντί σφραγίδας στην κάρτα θα πρέπει ο ποδηλάτης να προμηθευτεί απόδειξη ταμειακής μηχανής για την κατοχύρωση του χρόνου άφιξης σε κάθε σημείο ελέγχου.
• Στα σημεία ελέγχου δεν θα υπάρχει από την διοργάνωση τροφοδοσία για τους ποδηλάτες. Ο κάθε ένας θα έχει μαζί του ότι χρειάζεται ή μπορεί να το αγοράσει από όπου θέλει.
• Κατά τον τερματισμό, ανάλογα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα υπάρχουν την ημέρα της διοργάνωσης , θα παραδίδει ο κάθε ποδηλάτης την κάρτα μαζί με τις αποδείξεις ταμειακής στον κοντρολιέρη και θα δηλώνει αν επιθυμεί αναμνηστικό μετάλλιο ή θα πρέπει να βάλει σε φάκελο όλα τα παραπάνω(5 αποδείξεις ταμειακής: εκκίνηση, 3 x σημεία ελέγχου, τερματισμός και δήλωση ότι επιθυμεί αναμνηστικό μετάλλιο) και να τα αποστείλει ταχυδρομικά στα γραφεία του συλλόγου.
• Μετά την ολοκλήρωση του Brevet και αφού παραλάβουμε τα αναμνηστικά μετάλλια, ανάλογα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα υπάρχουν ή θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για την παραλαβή τους ή θα αποσταλούν ταχυδρομικά μαζί με την αναμνηστική μπλούζα στο μέγεθος που θα έχετε δηλώσει κατά την εγγραφή σας.

Πληροφορίες: Διαδρομή – Road Book – Control timesΣημείο εκκίνησης
Παρακάτω θα βρείτε την ηλεκτρονική εγγραφή για τους ενδιαφερόμενους. Οι εγγραφές λήγουν την Πέμπτη 20 Μαΐου 2021.

Υπενθυμίζουμε ότι για την συμμετοχή του οι ποδηλάτες είναι υποχρεωτικό να έχουν ΑΡΙΘΜΟ ΜΗΤΡΩΟΥ BREVET.
ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΑΡΙΘΜΟ ΜΗΤΡΩΟΥ BREVET
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ BREVET

Πληροφορίες: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και 6942821287

200 χιλιόμετρα μέσα στην καταπράσινη Λέσβο,
200 χιλιόμετρα μέσα στο Γεωπάρκο της Λέσβου,
200 χιλιόμετρα από το χθες έως το σήμερα.
Σας περιμένουμε....

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish