Items filtered by date: Τετάρτη, 05 Μάιος 2021

Take Care of your Trails 2021

Η ετήσια εκδήλωση "TakeCareofyourTrails 2021" θα πραγματοποιηθεί και φέτος από τον Ποδηλατικό Σύλλογο Λέσβου. Θα γίνει καθαρισμός, συντήρηση και απομάκρυνση αδρανών υλικών σε 4 μονοπάτια της Ανατολικής Αμαλής. Τα μονοπάτια αυτά θα είναι τα 3 συνεχόμενα από πηγές Νεαπόλεως προς την κορυφή της Αμαλής και το ένα από πηγές Νεαπόλεως προς Αγία Μαρίνα. Είναι 4 από τα σημαντικότερα μονοπάτια του βουνού κι αυτά που χρησιμοποιούνται από πεζοπόρους και φίλους της ορεινής ποδηλασίας περισσότερο όλο το χρόνο.

Οι δράσεις θα γίνουν τις Κυριακές 9, 16, 23 και 30/5/2021 με ώρες εργασίας από 09:00 έως 13:00.

Οι ενδιαφερόμενοι θα δηλώνουν συμμετοχή σε ειδική φόρμα που θα επιμεληθεί ο Πο.Συ.Λε. έτσι ώστε να επιτευχθεί ο προγραμματισμός και η κατανομή των συμμετεχόντων σε μικρές ομάδες των 2 ατόμων σε κάθε είσοδο και έξοδο των 4ων μονοπατιών, με γνώμονα την τήρηση των μέτρων κατά της εξάπλωσης του SARS-CoV-2.

Οι συμμετέχοντες θα χρειαστούν για τις εργασίες γάντια, νερό και μια τσουγκράνα (αν υπάρχει). Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου θα φροντίσει για περισσότερα εργαλεία όπου και αν αυτά χρειαστούν.

Μαζί με τη συντήρηση των μονοπατιών θα συλλεχθούν και απορριφθούν ότι σκουπίδια υπάρχουν στη γύρω περιοχή. Γι αυτό καλό θα ήταν οι συμμετέχοντες να έχουν μαζί τους κι ένα ζευγάρι γάντια μιας χρήσης.

Στην εκδήλωση μπορούν να συμμετέχουν και παιδιά, μαζί με τους κηδεμόνες τους.

Πρώτο ραντεβού μας την Κυριακή 9 Μαΐου 2021 στις 09:00 στο "Πεύκο".

Σημείο συνάντησης GPS

Δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish