Περιφερειακά

Ιγνάτης Λασκαρίδης

Ιγνάτης Λασκαρίδης

Τρομερή εμφάνιση από τον Μάνο Ορφανό στο Zagori Mountain Running

Την Κυριακή 24 Ιουλίου 2021 πραγματοποιήθηκε στο Ζαγόρι ο μεγαλύτερος αγώνας ορεινού τρεξίματος στην Ελλάδα, φιλοξενώντας μεγάλους Έλληνες και ξένους αθλητές από 27 χώρες. Οι συμμετοχές στο 10ο επετειακό Zagori Mountai Running ήταν πάνω από 2500 και ανάμεσα τους βρέθηκαν πολλοί Μυτιληνιοί λάτρεις του ορεινού τρεξίματος.
Ο Μάνος Ορφανός, μέλος του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου, κατάφερε να τερματίσει στην 19η θέση της γενικής κατάταξης με χρόνο 5 ώρες και 45 λέπτα, ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα του ορεινού τρεξίματος. Την σπουδαιότητα της θέσης που κατέλαβε αυξάνει το γεγονός ότι ασχολείται με το ορεινό τρέξιμο κάτι περισσότερο από 6 μήνες! Το γεγονός αυτό μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι περιμένουμε ακόμα πιο μεγάλες διακρίσεις από αυτόν τον τρομερό μαχητή των βουνών. Η διαδρομή του αγώνα που συμμετείχε(44km Zagori marathon+) ήταν πολύ απαιτητική διασχίζοντας το φαράγγι του Βίκου, περνώντας από της πηγές Βοϊδομάτη, μικρό και μεγάλο Πάπιγκο και στο τέλος ανάβαση στο καταφύγιο της Αστράκας στα 2100 υψόμετρο περνώντας από τη λίμνη Ρομπόζη στα αλπικά τοπία και καταλήγοντας στο Τσεπέλοβο.
Στην διαδρομή των 80km συμμετείχαν από Λέσβο οι Γιάννης Παττακός 24η Θέση γενικής, Γιάννης Μανιάτης DNF. Στην Διαδρομή των 44km συμμετείχαν οι Μάνος Ορφανός 19η Θέση γενικής, Φώτης Φλωρόπουλος 25η θέση γενικής, Δαγιέλλης Χρήστος 49η θέση γενικής και Μιχάλης Σπυριδάκης 132η θέση γενικής. Στην διαδρομή 21km συμμετείχαν οι Νικόλαος Αθανάσης 395η θέση γενικής και Μιχάλης Τσόκος 244η θέση γενικής.
Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές από την Λέσβο και καλή συνέχεια στους επόμενους αγώνες.

Σκαλοχώρι ΜΤΒ 2021

Αγώνας Ορεινής Ποδηλασίας ΜΤΒ.
Σκαλοχώρι Σάββατο 7/8/2021 στις 18:00
To κύπελλο ορεινής ποδηλασίας Λέσβου ξεκινά. Το Lesvos GRAND PRIX MTB series 2021 ξεκινά και η πρόεδρος του Σκαλοχωρίου με την υποστήριξη του Δήμου Δυτικής Λέσβου ανακοινώνουν τον πρώτο αγώνα XCO για το 2021 στο Σκαλοχώρι το Σάββατο 7 Αυγούστου στις 18:00. Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου δίνει το παρόν βοηθώντας και οργανώνοντας τον αγώνα SKALOCHORI MTB 2021, έχοντας όπως πάντα την υποστήριξη του Ποδηλατικού Συλλόγου Λεσβου. Σας περιμένουμε να ξεκινήσουμε δυναμικά την νέα αγωνιστική χρονιά. Για εγγραφές και πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ 
Κατηγορίες:
Junior 15-18
Elite 19-35
Men 36-40
Master 41-45
Veteran 46+
Women
ΚΑΝΟΝΕΣ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι ποδηλάτες είναι υποχρεωμένοι να:
• Να παρευρίσκονται στην αφετηρία του αγώνα 60΄ λεπτά προ της εκκίνησης.
• Να φέρουν κατά την διάρκεια του αγώνα προστατευτικό κράνος.
• Να συμπεριφέρονται στον αγώνα προς τους άλλους ποδηλάτες, την αγωνόδικο επιτροπή και τους συνοδούς σύμφωνα με το αθλητικό πνεύμα.
• Να φέρουν υποχρεωτικά αριθμούς αναγνώρισης, που θα τους δοθούν από τον διοργανωτή. Οι διαστάσεις και η παρουσία του αριθμού δεν δέχονται μεταβολές.
• Οι τρείς (3) πρώτοι ποδηλάτες είναι υποχρεωμένοι να παρουσιαστούν στο βάθρο για την ανάδειξη των νικητών.
Ο διοργανωτής δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση σε σπάσιμο ή φθορά των σκελετών των ποδηλάτων και των περιφερειακών εξαρτημάτων.
Οι μετέχοντες στον αγώνα (αθλητές , συνοδοί) αποδέχονται με την συμμετοχή τους στον αγώνα τον παρόντα κανονισμό και είναι υποχρεωμένοι να τον τηρήσουν. Όλοι οι συμμετέχοντες παίρνουν μέρος με δική τους ευθύνη ή υποχρέωση για οποιοδήποτε ατύχημα ή φθορά ή απώλεια ή καταστροφή αγωνιστικού υλικού, ρούχων, ποδηλάτων κτλ.
Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη και τους βασικούς κανονισμούς της Ε.Ο.Π. αποφασίζει η αγωνόδικος επιτροπή η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίησης των κανονισμών.
Το κόστος συμμετοχής είναι 10 ευρώ έως τις 5 Αυγούστου και 20 ευρώ μέχρι και 2 ώρες πριν την εκκίνηση. Το ποσό της συμμετοχής μπορείτε να το καταθέσετε μέχρι τις 5 Αυγούστου 2021, γράφοντας στην δικαιολογία της κατάθεσης το όνομα σας και το όνομα του αγώνα ή στο κατάστημα ANAGNO CYCLES μετρητά.
Τυχόν τραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν τον συμμετέχοντα. Σε αυτήν την περίπτωση για όσους το επιθυμούν η πληρωμή μπορεί να γίνει κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.
ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ GR72 0172 7090 0057 0908 6503 597
ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ ΧΑΤΖΕΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
Για διευκρινίσεις και περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά τον αγώνα καλέστε στο τηλ.+30 6937083538 ή στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πωλείται GHOST SE 29"

Πωλείται GHOST SE 29" Hardtail. Μέγεθος 52 medium. Το ποδήλατο έχει χρησημοποιηθεί ελάχιστα και είναι σε άψογη κατάσταση.

Τιμή: 450€ Επικοινωνία: 6948827894, Σωτήρης

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish