Logo
Print this page

Παράλληλοι Ποδηλατόδρομοι

Παράλληλοι Ποδηλατόδρομοι
Rate this item
(0 votes)

Μυτιλήνη 26/7/2050
Παράλληλοι Ποδηλατόδρομοι
Μετά την τέλεια ανακαίνιση του άνω οδοστρώματος του ποδηλατόδρομου στα Τσαμάκια στις αρχές του 2050 με τις πλέον ειδικές αντιολισθητικές επιστρώσεις, ήταν επιτακτική η ανάγκη μιας νέας διαδρομής και για τους πιο... απαιτητικούς αναβάτες.
Παράλληλα με τον άριστης ποιότητας, με τέλεια κι ασφαλή επιφάνεια ποδηλατόδρομο στα Τσαμάκια, που σχεδιάστηκε για να είναι βατός από όλα τα ποδήλατα, ανάγκη ήταν η δημιουργία και μιας διαδρομής λίγο πιο... χωμάτινης. Έτσι μελετήθηκε από τον Πο.συ.Λε. μια ποδηλατική χωμάτινη διαδρομή μέσα στα Τσαμάκια, σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε σε χρόνο ρεκόρ.
Η παγκοσμίως 1η αστική ποδηλατική διαδρομή ΜΤΒ είναι παράλληλη με τον ήδη υπάρχον ποδηλατόδρομο, μερικά μέτρα δίπλα, μέσα στο αλσύλλιο Τσαμάκια κι αγκαλιάζει περιμετρικά τα τείχη του κάστρου. Είναι μια υπέροχη, πανέμορφη, απαιτητική διαδρομή με εκπληκτική θέα από ψηλά, κυριολεκτικά μέσα στην πόλη κι αποκλειστικά σχεδιασμένη από τους έμπειρους trail-builders του Πο.Συ.Λε. Θες ομαλή ροή στον ποδηλατόδρομο - αεροδρόμιο (του 2021); Πας από κάτω! Θες κάτι πιο δύσκολο, κάτι πιο απαιτητικό με τις δυσκολίες του και φυσικά εμπόδια; Πας από πάνω...
Διπλός Ποδηλατόδρομος με επιλογές! Τι καλύτερο;

Κατασκευή και Υποστήριξη Ιστοσελίδας WEBGRECO.