Ενημέρωση

Items filtered by date: Κυριακή, 28 Σεπτέμβριος 2014

Amali Bike Gear BOX

Μυτιλήνη 29/9/2050

 Η εφευρετική AMALI BIKES πρωτοπορεί ξανά και παρουσιάζει: Το πρώτο εσωτερικό κιβώτιο ταχυτήτων για ποδήλατο. Ακρίβεια μεταδόσεων, αξιοπιστία, τεράστιο εύρος σχέσεων, μηδενική συντήρηση, αντοχή, compact κατασκευή, μεταφορά του κέντρου βάρους στο κέντρο και χαμηλά, μείωση της μη αναρτώμενης μάζας της πίσω ανάρτησης, απλοποίηση χειρισμών, επιλογή άπειρων συνδυασμών... Εφάμιλλο σε βάρος με ένα μεσαίας ποιότητας σύστημα μετάδοσης. Με μόλις 2 κιλά συνολικού βάρους υπόσχεται να γίνει ο καλύτερος φίλος όλων μας!
Μικρό, πανάλαφρο, αξιόπιστο.
Σπασμένο Ντεραγιέ; Τέλος!
Βγαλμένη αλυσίδα... Τέλος!
100% made in Lesvos.
 Σύντομα εκδόσεις τελικής μετάδοσης με ιμάντα, ηλεκτρικό χειριστήριο, σύστημα συνεχούς μεταβαλλόμενης σχέσης και τέλος... αυτόματο ECVT.

Τελευταίος αγώνας Enduro Mediterraneo στο Πήλιο

races 2014 pilio

 Σε λιγότερο από ένα μήνα και συγκεκριμένα στις 18 & 19 Οκτώβρη, θα διεξαχθεί ο τρίτος και τελευταίος αγώνας Enduro Mediterraneo για το 2014. Τόπος διεξαγωγής το μαγευτικό Πήλιο, με τα μονοπάτια του βουνού των Κενταύρων να είναι έτοιμα από τον διοργανωτή Αλέξανδρο Πετρούτσο.
 Το Lesvos ΜΤΒ για μια ακόμη φορά στηρίζει την διοργάνωση και τον θεσμό. Μέχρι στιγμής οκτώ ποδηλάτες από την ποδηλατική ομάδα Lesvos MTB έχουν ξεκινήσει την διαδικασία εγράφης για την συμμετοχή στον αγώνα. Αυτές τις μέρες ετοιμάζεται το αγωνιστικό jersey της ομάδας με κύριο χορηγό το ποδηλατικό κατάστημα Anago Cycles, ενώ και άλλες επιχειρήσεις έχουν δείξει ενδιαφέρον.
 Δείτε εδώ τις λεπτομέρειες για τον αγώνα Enduro Mediterraneo στο Πήλιο από τον διοργανωτή Αλέξανδρο Πετρούτσο.

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish