Ενημέρωση

Items filtered by date: Πέμπτη, 04 Νοέμβριος 2021

Νέο ποδήλατο για τον Παναγιώτη Μπιτάδο!

Μετά τη δημοσίευση των άρθρων του LesvosMTB για τις επιτυχίες του Παναγιώτη Μπιτάδου και την κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, από όλα τα ΜΜΕ του τοπικού τύπου, όπου επισημαίνεται το κορυφαίο επίπεδο αυτού του αθλητή, με παράκληση προς τις τοπικές αρχές να υποστηρίξουν με κάθε δυνατό μέσο, αυτόν τον νέο, πολλά υποσχόμενο Λέσβιο αθλητή, ακολούθησαν αλλεπάλληλες επιστολές πρότασης υποστήριξης προς Δήμο Μυτιλήνης, Εμπορικό Επιμελητήριο και Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.
Τελικά όλες αυτές οι κινήσεις, μα πάνω απ' όλα η εξαιρετική πορεία του Παναγιώτη Μπιτάδου, ο άμεμπτος χαρακτήρας του, αλλά και η επιμονή του στο άθλημα, έφεραν το αναμενόμενο αποτέλεσμα.

Στις 2 Νοεμβρίου ο Πρόεδρος του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου κος Ιγνάτης Λασκαρίδης δέχτηκε πρόσκληση από τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κο Κώστα Μουτζούρη να παραστεί σε συνάντηση όπου παραβρέθηκαν ο αθλητής Παναγιώτης Μπιτάδος και οι Αντιπεριφερειάρχες κος Παναγιώτης Χριστόφας και κος Δημήτρης Κουρσουμπάς.

Στη συνάντηση ο Περιφερειάρχης κος Μουτζούρης συνεχάρη τον Μυτιληνιό πρωταθλητή για τις επιτυχίες του κι ενημερώθηκε από τον ίδιο για τους αγώνες και τους στόχους που έχει θέσει για το επόμενο διάστημα. Συζήτησε με τον Πρόεδρο του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου κο Ιγνάτη Λασκαρίδη για τους τρόπους με τους οποίους μπορεί η Περιφέρεια να συμβάλει κι αποφασίστηκε η χορηγία ποδηλάτου που θα γίνει μέσω του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου.
Αμέσως μετά ο Περιφερειάρχης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Είναι τιμής για μας ως Περιφέρεια ένας αθλητής μόλις 18 ετών όπως ο Παναγιώτης Μπιτάδος, να έχει αυτή την πορεία μέχρι σήμερα και όπως πληροφορούμαι οι δυνατότητες του και οι προοπτικές του είναι μεγάλες. Για αυτό ως Περιφέρεια θα είμαστε αρωγοί στην προσπάθεια του αυτή, κάνοντας ότι περνά από το χέρι μας ώστε να τον στηρίξουμε. Αξίζουν συγχαρητήρια και στον ίδιο, αλλά και στους γονείς του, γιατί πέρα από έναν πολύ καλό αθλητή, βλέπω και ένα σεμνό παιδί με αρχές».

Από την μεριά του ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Δημήτρης Κουρσουμπάς δήλωσε: «Παρακολουθούμε εδώ και μήνες την πορεία του Παναγιώτη και αναζητούμε τρόπους να τον βοηθήσουμε. Ωστόσο με την βοήθεια του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου θα μπορέσουμε να τον ενισχύσουμε και να βάλουμε και εμείς ένα λιθαράκι στην μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει».

Τις επόμενες μέρες ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου καταθέτει έγγραφη αίτηση στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, η οποία με τη σειρά της θα χρηματοδοτήσει τον ΠοΣυΛε για την αγορα ποδηλατου time trial, μιας και ο Παναγιώτης θα αγωνιστεί σε IRONMAN και δεν έχει κατάλληλο ποδήλατο, αυτού του τύπου!

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish