Ενημέρωση

Items filtered by date: Τρίτη, 21 Ιούνιος 2022

BIG CITY FESTIVAL

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή το διήμερο Φεστιβάλ Εκδηλώσεων στις 18 και 19 Ιουνίου 2022 στα Τσαμάκια και το Κάτω Κάστρο Μυτιλήνης.
Ενόψει ολοκλήρωσης των έργων του νέου πεζόδρομου Ποδηλατόδρομου και στο κάτω κάστρο Μυτιλήνης που ξεκίνησαν το 2019, η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, το Δήμο Μυτιλήνης και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Λέσβου, διοργάνωσαν Σάββατο και Κυριακή σειρά εκδηλώσεων (Πρόγραμμα
Ο Ποδηλατικός Σύλλογος συμμετείχε την Κυριακή με μια εκδήλωση για μικρά παιδιά που περιλάμβανε παιχνίδια εκμάθησης του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, μαθήματα ασφαλούς οδήγησης, ασκήσεις δεξιοτεχνίας σε ξύλινες κατασκευές με εμπόδια μικρής έως και μεσαίας τεχνικής δυσκολίας για λίγο μεγαλύτερα παιδιά, ενώ τα ακομα μεγαλύτερα αφού έκαναν πρώτα όλα τα παραπάνω στάδια, ολοκλήρωσαν το μάθημα εκπαίδευση με μεγάλη βόλτα στα τσαμάκια και γύρω από το κάστρο.
Μεγάλη ήταν η προσέλευση μικρών φίλων του ποδηλάτου, μεγαλύτερη η χαρά των μικρών φίλων και τεράστια η δική μας ικανοποίηση που μια τόσο πετυχημένη προετοιμασία από τα μέλη του συλλόγου μας που δεν άφησε ούτε την παραμικρή λεπτομέρεια στην τύχη, είχε και την αντίστοιχη αντιμετώπιση από το κοινό που συγκεντρώθηκε από τις 18:00 το απόγευμα στο κάτω κάστρο κοντά στη γέφυρα για να αρχίσει να αποχωρεί μια ώρα μετά τη λήξη της εκδήλωσης κι αυτό γιατί ο χώρος έπρεπε να παραδοθεί για το μεγάλο κλείσιμο του 2ημερου φεστιβάλ, τη μεγάλη συναυλία της Ανδριάνας Μπάμπαλη.
Τέτοια χαρά στο πρόσωπο των παιδιών είχαμε πολύ καιρό να δούμε. Γονείς παιδιά και παρευρισκόμενοι αναρωτιούνταν για ακόμη μια φορά γιατί events σαν κι αυτό να μη γίνονται πιο συχνά. Εισπράξαμε πολύ αγάπη, πολύ ευγνωμοσύνη και πολλά συγχαρητήρια γι αυτή την εκδήλωση που μας χάρισε την ικανοποίηση της δημιουργίας, της προσφοράς και της χαράς να βλέπεις τόσα πολλά χαμόγελα.
Φωτογραφικό Υλικό ΕΔΩ

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish