Ενημέρωση

Τάκης Ανεζίνος

Τάκης Ανεζίνος

Γενική Συνέλευση Πο. Συ. Λέσβου 2021

Στις 28/7/2021 και ώρα 19:00 στον αίθριο χώρο της πισίνας του ξενοδοχείου Elysion, στη Νεάπολη της Μυτιλήνης, πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου.
Λόγω απαγορεύσεων συναθροίσεων φέτος δεν μπόρεσε να γίνει στην αρχή του έτους όπως τις άλλες χρονιές. Κληθέντες να ψηφίσουν θετικά τον προϋπολογισμό και ισολογισμό βρέθηκαν παρόντες το 70% των ταμειακά εντάξει έως και την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης, κάτι που επιτρέπει την εκκίνηση της μια και υπερβαίνει το 51% και θεωρείται απαρτία.
Προεδρεύει ο Πρόεδρος Λασκαρίδης Ιγνάτης και τηρεί τα πρακτικά ο Γενικός Γραμματέας Ανεζίνος Τάκης.
Ο Ταμίας Παναγιώτης Δουκαρέλλης συνέταξε και παρέδωσε στον πρόεδρο κατάσταση των παρόντων ταμειακά εντάξει μελών και ο πρόεδρος έδωσε εντολή έναρξης των εργασιών. Η Γενική Συνέλευση ξεκίνησε με τον απολογισμό του 2020 που ανακοινώθηκε από τον ταμία του Πο. Συ. Λέσβου, και ολοκληρώθηκε με την εισήγηση του προϋπολογισμού του 2020 από τον Πρόεδρο Λασκαρίδη Ιγνάτη.
Συζητήθηκαν και εγκρίθηκαν θέματα εκτός ημερησίας διάταξης ενώ έγινε πρόσκληση για οργάνωση και συμμετοχή των μελών σε περισσότερες εκδηλώσεις.
Το Δ.Σ. της Γ.Σ. θέλει για ακόμη μια χρονιά να ευχαριστήσει όλα τα μέλη του, που συμμετείχαν στη Γενική Συνέλευση του 2021 που έδειξαν μ αυτό τον τρόπο τη συμπαράστασή τους στο σύλλογο, αλλά και το ενδιαφέρον τους στην εξέλιξη των ποδηλατικών στο νησί, καθώς συμβάλουν μ αυτόν τον τρόπο τα μέγιστα και με την παρουσία τους γεμίζουν δύναμη το Δ.Σ. για το έργο του 2021. Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά το Ξενοδοχείο Elysion χορηγό της αθλητικής ομάδας του Συλλόγου, για την παραχώρηση του χώρου που μας πρόσφερε στην πισίνα του Ξενοδοχείου, για την ομαλή διεξαγωγή της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του 2021 του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου.

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Ακυρώθηκε η Ποδηλατάδα της Γέρας

Μυτιλήνη 29/7/2021
Ο Παγγεραγωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Γέρας προχώρησε στην ακύρωση της ετήσιας Ποδηλατάδας που γίνεται κάθε χρόνο τέτοια εποχή στα χωριά της Γέρας.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο ο πάντα δραστήριος Παγγεραγωτικός Σύλλογος: «με αίσθημα ευθύνης ανακοινώνουμε μετά λύπης μας την ματαίωση της Ποδηλατάδας της Γέρας, που είχε ανακοινωθεί για την 1η Αυγούστου. Δυστυχώς, είναι αδύνατον στα μέλη του Συλλόγου μας ο έλεγχος του μεγάλου αριθμού των συμμετεχόντων και η αποφυγή του συνωστισμού τόσο στην αφετηρία, όσο και κατά τον τερματισμό. Ο Παγγεραγωτικός Σύλλογος σας εύχεται ασφαλές και ευχάριστο καλοκαίρι και ανανεώνει το ραντεβού για την ποδηλατάδα του 2022, που θα φροντίσουμε όλοι να μας μείνει αξέχαστη».

Παράλληλοι Ποδηλατόδρομοι

Μυτιλήνη 26/7/2050
Παράλληλοι Ποδηλατόδρομοι
Μετά την τέλεια ανακαίνιση του άνω οδοστρώματος του ποδηλατόδρομου στα Τσαμάκια στις αρχές του 2050 με τις πλέον ειδικές αντιολισθητικές επιστρώσεις, ήταν επιτακτική η ανάγκη μιας νέας διαδρομής και για τους πιο... απαιτητικούς αναβάτες.
Παράλληλα με τον άριστης ποιότητας, με τέλεια κι ασφαλή επιφάνεια ποδηλατόδρομο στα Τσαμάκια, που σχεδιάστηκε για να είναι βατός από όλα τα ποδήλατα, ανάγκη ήταν η δημιουργία και μιας διαδρομής λίγο πιο... χωμάτινης. Έτσι μελετήθηκε από τον Πο.συ.Λε. μια ποδηλατική χωμάτινη διαδρομή μέσα στα Τσαμάκια, σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε σε χρόνο ρεκόρ.
Η παγκοσμίως 1η αστική ποδηλατική διαδρομή ΜΤΒ είναι παράλληλη με τον ήδη υπάρχον ποδηλατόδρομο, μερικά μέτρα δίπλα, μέσα στο αλσύλλιο Τσαμάκια κι αγκαλιάζει περιμετρικά τα τείχη του κάστρου. Είναι μια υπέροχη, πανέμορφη, απαιτητική διαδρομή με εκπληκτική θέα από ψηλά, κυριολεκτικά μέσα στην πόλη κι αποκλειστικά σχεδιασμένη από τους έμπειρους trail-builders του Πο.Συ.Λε. Θες ομαλή ροή στον ποδηλατόδρομο - αεροδρόμιο (του 2021); Πας από κάτω! Θες κάτι πιο δύσκολο, κάτι πιο απαιτητικό με τις δυσκολίες του και φυσικά εμπόδια; Πας από πάνω...
Διπλός Ποδηλατόδρομος με επιλογές! Τι καλύτερο;

Ποδηλατάδα Γέρας 2021(Ακυρώθηκε)

-----ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ----

 

Κυριακή 1 Αυγούστου 2021
Ποδηλατάδα στους δρόμους της Γέρας.
Ένα ποδηλατικό γεγονός που έγινε θεσμός θα πραγματοποιηθεί και φέτος. Πρόκειται για την ποδηλατάδα στα χωριά της Γέρας που διοργανώνει ο πάντα δραστήριος Παγγεραγωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Γέρας.
Συνεχίζοντας την παράδοση, για πάνω από δέκα χρόνια ο Παγγεραγωτικός οργανώνει Ποδηλατάδα κάθε καλοκαίρι, για να βολτάρουν με τα ποδήλατά τους, μικροί και μεγάλοι, στον παραλιακό δρόμο του κόλπου Γέρας και στα χωριά της. Στις 18:00’, ώρα εκκίνησης από το γήπεδο μπάσκετ του Περάματος, αφού δηλώσουν συμμετοχή, θα ξεκινήσει η βόλτα σε μία διαδρομή περίπου 20χλμ, με τερματισμό στον ίδιο χώρο. Θα τηρηθούν τα προβλεπόμενα μέτρα, αποστάσεις, μάσκες (μέχρι την ώρα εκκίνησης), αντισηπτικά κλπ.

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish