Βίντεο

Items filtered by date: Πέμπτη, 15 Σεπτέμβριος 2022

Απονομές μεταλλίων Brevet 2022

Την Τετάρτη 14/9/2022 στις 20:30 στο ξενοδοχείο Elysion παραβρέθηκαν οι αθλητές που έλαβαν μέρος, τερμάτισαν εντός του προβλεπόμενου χρόνου τα 2 Brevet Λέσβου του 2022 και επέλεξαν να πάρουν μετάλλιο από το Audax Club Parisien. Τα δυο Brevet που έγιναν φέτος στο νησί ήταν το "Ελιά και Πεύκο" 200ων χλμ και το "Gyro Di Lesvo" 300χλμ. Οι Λέσβιοι randonneurs παρέλαβαν από τον Ποδηλατικό Σύλλογο Λέσβου το μετάλλιο που έφτασε από το Γαλλικό club. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν φίλοι και μέλη του συλλόγου. Μετά την τελετή απονομής ακολούθησε συζήτηση για την εμπειρία των φετινού Brevet και ακολούθησε ο σχεδιασμός του Brevet του 2023.
Δείτε ΕΔΩ την λίστα με τους τερματίσαντες των 2 Brevet Λέσβου 2022 εντός χρόνου.
Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση ΕΔΩ 

7ο Molyvos Urban MTB

Μόλυβος 30/9-2/10/22
Επιτέλους μετά από διακοπή 2 ετών ο αγώνας διαμάντι στο καλεντάρι των αγώνων ποδηλασίας επιστρέφει δυναμικά και 3ήμερος. Διεθνής με μεγάλα ονόματα από πολλές χώρες του εξωτερικού αλλά και αγώνα open την Κυριακή.
Το 7ο Molyvos Urban MTB εντάσσεται και φέτος στο καλεντάρι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδηλασίας για την Ελλάδα (UCI), με 2 αγώνες στην Λέσβο, το LESVOS – MOLYVOS URBAN MTB RACE XCO – C2 στις 30/9/2022 και στις 02/10/2022. Είναι από τους πιο μεγάλους αγώνες στην Ευρώπη όπου συμμετέχουν οι καλύτεροι αθλητές ποδηλασίας Εθνικών ομάδων από όλο τον κόσμο με σκοπό την συγκέντρωση βαθμών για την συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.
Παράλληλα, η διοργάνωση φέτος εντάσσεται και στο καλεντάρι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (ΕΟΠ), με τον αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Eliminator XCE, που θα γίνει την 01/10/2022 και το Ελληνικό κύπελλο XCO ορεινής ποδηλασίας, που θα γίνει στις 2/10/2022 και θα φέρει τους καλύτερους αθλητές από όλη την Ελλάδα σε ένα εντυπωσιακό αγώνα.
Ακόμη, το τριήμερο των αγώνων θα συμπληρώσουν οι αγώνες MOLYVOS URBAN MTB OPEN, για τους υπόλοιπους αθλητές ποδηλασίας.
Περισσότερες πληροφορίες στο www.molyvosmtb.com
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα στο http://molyvosmtb.com/schedule/
Για ηλεκτρονικές εγγραφές εδώ https://www.webscorer.com/register?raceid=282900 (κλείνουν την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου).
Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (Ε.Ο.Π.) και της UCI, έχει την υποστήριξη της Περιφέρειας Β. Αιγαίου, της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, του ΝΠΔΔ Αθλητισμού Πολιτισμού Τουρισμού του Δήμου Δυτικής Λέσβου.
Χρυσός Χορηγός της διοργάνωσης είναι η Υδρόγειος Ασφαλιστική.
Η διοργάνωση έχει την υποστήριξη της Elpen, Blue Star Ferries & Hellenic Seaways Official Fan Page, Coca-Cola 3E, Centro Βέλος Απόστολος, Αγροτική Στέγη, Π. & Γ. Χατζημανωλάκης Ο.Ε., Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Παράρτημα Λέσβου-Hellenic Rescue Team Branch Lesvos και άλλων υποστηρικτών και χορηγών.
Για διευκρινίσεις και περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά τον αγώνα καλέστε στο τηλ.+30 2253071990 ή στο http://molyvosmtb.com/contact/ και στο lesvos ride στο τηλ. 6937083538

2nd Lady's Ride - Ευρωπαϊκή εβδομάδα Κινητικότητας

Τσαμάκια 17/9/2022 @19:00
Η Ευρωπαϊκή εβδομάδα Κινητικότητας 2022 ξεκινά...
Το "Lady's Ride" έχει καθιερωθεί στο γυναικείο ποδηλατικό κοινό, σαν η πλέον αναμενόμενη βόλτα γένους θηλυκού που γίνεται μια φορά το χρόνο. Σ' αυτή τη βόλτα κορίτσια απ' όλο το νησί θα βολτάρουν για μια ώρα με τα ποδήλατά τους, στους δρόμους της Μυτιλήνης.
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου εντάσει αυτή τη δράση μέσα σε μια σειρά εκδηλώσεων για την Ευρωπαϊκή εβδομάδα κινητικότητας. Η European Mobility Week κρατά (φυσικά) 7 μέρες, ξεκινά στις 16 Σεπτεμβρίου 2022 και ολοκληρώνεται φέτος με 3 εκδηλώσεις από τον Ποδηλατικό Σύλλογο Λέσβου, στις 22 Σεπτεμβρίου.
Το Σάββατο 17/9 στις 19:00, θα πραγματοποιηθεί η 2η βόλτα στη Μυτιλήνη, μόνο για κορίτσια. Το πολύ πετυχημένο "Lady's Ride" του 2021 πρόκειται να επαναληφθεί και φέτος και είναι αποκλειστικά θηλυκό. Η δεύτερη βόλτα μόνο για γυναίκες σε διοργάνωση Πο. Συ. Λέσβου είναι γεγονός! Κορίτσια, 16 - 86 ετών ελάτε να ομορφύνουμε την πόλη μας! Οι ανήλικες υποχρεωτικά πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα.
Όλα στα πλαίσια του European Mobility Week. θέμα της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας για το 2022 είναι η φιλική προς το περιβάλλον μετακίνηση και τρόποι για να παραμείνουμε υγιείς.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα μοιράζονται δωρεάν στους εκπροσώπους του γυναικείου φύλου που συμμετέχουν στη βόλτα, επώνυμα αθλητικά ποδηλατικά παπούτσια σε μικρά νούμερα από 39 έως και ...36.
Όλες οι δράσεις του Πο. ΣΥ. Λέσβου έχουν ως στόχο να συστήσουν στους συμπολίτες μας ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής προωθώντας το ποδήλατο για τις αστικές τους μετακινήσεις, αλλά και σαν ένα πολύ καλό μέσο άθλησης. Σας περιμένουμε όλες και όλες!

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish