Βίντεο

Items filtered by date: Κυριακή, 18 Σεπτέμβριος 2022

My 1st Ride 2022 & 2nd Lady's Ride - Ανασκόπηση

Μυτιλήνη Τσαμάκια
17/9/2022
Στον παράδεισο που έχουμε μέσα στην πόλη, στο εκπληκτικό αυτό άλσος, τα Τσαμάκια δίπλα στον ποδηλατόδρομο, εξελίχθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 17/9/2022 το "My 1st Ride 2022" μια γιορτή για παιδιά με πολύ ποδήλατο, παιχνίδι, μάθημα, συμβουλές ασφαλείας, τεχνικές οδήγησης, διασκέδαση, βόλτες, πίστα, μονοπάτια, ποδηλατόδρομο... 2 ώρες φουλ, με παιδιά όλων των ηλικιών να μαθαίνουν τα σήματα οδικής κυκλοφορίας σε ειδική διαδρομή που σχεδίασε ο Πο. Συ. Λέσβου, είτε σε ειδικής χάραξης χωμάτινη πίστα για τα πιο μεγάλα παιδιά, είτε μονοπάτια μέσα στο άλσος. Όλα τα παιδιά έκαναν πολλές βόλτες όλα μαζί στον ποδηλατόδρομο και με το χαμόγελο χαραγμένο στα πρόσωπα έληξε η εκδήλωση μόλις άρχισε να φεύγει το φως.
Ελπίδα μας, κάποτε αυτά τα μαθήματα ασφαλούς κυκλοφορίας στην αφιλόξενη πόλη μας να πιάσουν τόπο, όταν φυσικά η Μυτιλήνη γίνει πιο φιλική στο ποδήλατο, όταν γίνουν ποδηλατόδρομοι σε κάθε γειτονιά κι όταν περισσότεροι από μας χρησιμοποιούν το ποδήλατο ως κύριο μέσο μετακίνησης εντός του αστικού κλοιού.
Στις 19:00 τα κορίτσια με τα ποδήλατα τους που συγκεντρώθηκαν για το "2nd Lady's Ride", ξεκίνησαν τη βόλτα τους στον ποδηλατόδρομο Μυτιλήνης και αφού απόλαυσαν μια όμορφη, ασφαλή και αμιγώς θηλυκή βόλτα, επέστρεψαν πάλι στα Τσαμάκια όπου και έκλεισε η αυλαία της διπλής εκδήλωσης, που έγινε στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας.
Επόμενο και τελευταίο ραντεβού εορτασμού της European Mobility Week είναι το "Summer Night Ride 2022" την Τετάρτη 21/9/22 στις 20:00 πάλι στο ίδιο σημείο για την νυχτερινή μας ποδηλατοβόλτα στα σοκάκια της πόλης.

Φωτογραφικό υλικό ΕΔΩ

Δείτε το Βίντεο της προετοιμασίας

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish