Συνεργασίες & Υποστήριξη

Items filtered by date: Δευτέρα, 28 Ιούνιος 2021

ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΟΣΚ ΜΤΒ 26-27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

Πρωτάθλημα Αττικής Ορεινής Ποδηλασίας 2021 (XCO- XCC)
27/6/2021 Πετρούπολη Αττικής
Ολοκληρώθηκε ο αγώνας του Πρωταθλήματος της ΕΠΟΣΚ Ορεινής Ποδηλασίας του 2021.
Στον αγώνα από τη Λέσβο ταξίδεψαν για να αγωνιστούν οι αθλητές του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου, Αφροδίτη Ζούρου, Γιώργος Ντάρας και Μπάμπης Μπουντάκης.
Μετά από έναν κυριολεκτικά καυτό αγώνα, που το θερμόμετρο έφτασε έως και τους 43 βαθμούς, στο τέταρτο σκαλί της κατηγορίας των γυναικών ανέβηκε το κορίτσι φαινόμενο από τη Λέσβο, η Αφροδίτη Ζούρου, με πρώτη γυναίκα (3 μόλις θέσεις μπροστά της), την πολυπρωταθλήτρια Ελλάδας Βαρβάρα Φασόη!
Πολύ καλό και το αποτέλεσμα του Μπάμπη Μπουντάκη. Πολέμησε με τη ζέστη και τα θηρία του Πρωταθλήματος της ΕΠΟΣΚ και κατάφερε μια αξιοθαύμαστη 11η θέση στη Γενική κατάταξη του αγώνα, και μια εκπληκτική 7η θέση στην κατηγορία του! Ο Γιώργος Ντάρας μετά από μια εξαιρετική εμφάνιση και μετά από μάχη με μερικούς από τους καλύτερους αθλητές ορεινής ποδηλασίας της Ελλάδας, από συλλόγους με ιστορία στους Ελληνικούς αγώνες, πέτυχε τον τερματισμό (και την πρόκριση) με την 25η θέση στην κατάταξη της κατηγορίας του.
Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου οφείλει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κο Γιάννη Παττέ που ανέλαβε χρέη αρχηγού της ομάδας μας στον συγκεκριμένο αγώνα.
Ο Πο. Συ. Λέσβου, συγχαίρει τους αθλητές του για τις εκπληκτικές τους επιδόσεις που προβάλλουν τη Λεσβιακή ποδηλασία και τους εύχεται καλή ξεκούραση και γρήγορη αποκατάσταση.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΠΟΣΚ

Stay Safe

Μυτιλήνη 28/6/2050

Stay Safe

Το κόκκινο δεν τρώγεται, τρώει. Το νέο μήνυμα του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου έχει αναρτηθεί σε όλα τα φανάρια της Μυτιλήνης, προσφορά μεγάλων καταστημάτων της πόλης μας. Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να αναλάβει την χορηγία ενός τέτοιου σήματος που σκοπό έχει να αφυπνίσει το αίσθημα της ασφάλειας ειδικά όσον αφορά την παραβίαση του ερυθρού σηματοδότη. Ταυτόχρονα θα αμειφθεί εκτός από την αίσθηση της προσφοράς σ’ ένα κοινωνικό σκοπό, με την προβολή της επιχείρησής του.

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish