Συμβουλές

Items filtered by date: Δευτέρα, 04 Ιούλιος 2022

ΟΤΕ Repair Station

Μυτιλήνη 4/7/2050

ΟΤΕ Repair Station

Το 2050 σίγουρα δεν υπάρχουν πια άνθρωποι που θα μπουν σ’ ένα τηλεφωνικό θάλαμο για να πραγματοποιήσουν μια τηλεφωνική κλήση. Οι τηλεφωνικοί θάλαμοι είχαν μείνει σε αχρηστία για πολλές δεκαετίες μέχρι που ο πάντα πρωτοπόρος σε ιδέες Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου, πρότεινε την απόλυτη λύση μετατροπής τους σε Σταθμούς Επισκευής Ποδηλάτων.
Οι Δημόσιοι Σταθμοί Επισκευής Ποδηλάτων παρέχουν ένα βολικό μέρος για τους ανθρώπους που κινούνται με ποδήλατο μέσα στην πόλη, για να κάνουν βασικές επισκευές. Μπορούμε να τους βρούμε σε κοινόχρηστους χώρους, δρόμους, πλατείες, λιμάνια, αεροδρόμια. Είναι μια εξαιρετική ιδέα για σχολεία, εισόδους πολυκατοικιών, γραφεία και δημόσιες υπηρεσίες, σε μια πόλη πιο φιλική προς το ποδήλατο.
Οι Δημόσιοι Σταθμοί Επισκευής Ποδηλάτων είναι μια μεγάλη βοήθεια για τους ανθρώπους που κινούνται με ποδήλατο μέσα στην πόλη, αν χρειαστεί να φουσκώσουν τα ελαστικά τους ή να κάνουν βασικές επισκευές. Η εγκατάσταση των σταθμών σε κεντρικά σημεία της πόλης βελτιώνει την αξιοπιστία της ποδηλασίας ως μέσο μεταφοράς, τουρισμού ή ψυχαγωγικής δραστηριότητας ενώ παρέχει περισσότερη ασφάλεια στους χρήστες και συντελεί στην εξάπλωση της αστικής ποδηλασίας. Μετά την εγκατάστασή τους παρατηρούμε αύξηση των ανθρώπων που επιλέγουν το ποδήλατο και σίγουρα βλέπουμε βελτίωση στα προβλήματα κυκλοφοριακού, θέσεων στάθμευσης, θορύβου, υγείας των πολιτών, ποιότητας αέρα, κατάληψης κοινόχρηστου χώρου, ατυχημάτων, χρόνου προσέλευσης στη δουλειά κ.α.

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish