Σχετικά με εμάς

Items filtered by date: Τρίτη, 01 Οκτώβριος 2019

Νέο μέλος στο ΔΣ του Πο. Συ. Λέσβου

Μυτιλήνη, 1/10/2019
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου συνεδρίασε τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019, προκειμένου να πράξει όσα ορίζει το καταστατικό, έτσι ώστε να αναπληρωθεί η θέση του Συμβούλου του Δ.Σ. που προκύπτει από την αίτηση παραίτησης (αριθμ. Πρωτ. 34) του μέλους του 7μελούς Ιωάννη Βογιατζή, για προσωπικούς λόγους.
Βάση καταστατικού ο πρώτος σε σειρά που αντικαθιστά ένα από τα μέλη που πιθανόν αποχωρήσει, είναι το πρώτο αναπληρωματικό μέλος, ο 9ος σε ψήφους από τις εκλογές ανάδειξης Δ.Σ. του 2019.
Ο Ιωάννης Βογιατζής διατέλεσε Σύμβουλος του Πο.Συ.Λε. από τις εκλογές του Φεβρουαρίου του 2019 έως και σήμερα. Ευχαριστούμε τον Ιωάννη Βογιατζή για τη συμβολή του στο σύλλογο και στα ποδηλατικά του τόπου μας για τους τελευταίους σχεδόν 8 μήνες και καλωσορίζουμε τον Λευτέρη Δαλέκο που θα αναλαμβάνει από σήμερα χρέη Συμβούλου, έως τη λήξη της θητείας του παρόντος Δ.Σ. 31/12/2021. Ο Λευτέρης Δαλέκος είχε διατελέσει χρέη Συμβούλου από την ίδρυση του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου το 2015 έως και τις εκλογές του Φεβρουαρίου του τρέχοντος έτους. Έκτοτε παρέμεινε αναπληρωματικό και ενεργό μέλος μέχρι του παρόντος.
Μετά τον απαιτούμενο ανασχηματισμό από 1/10/2019 κ.ε. το νέο Δ.Σ. έχει ως εξής: Ιγνάτης Λασκαρίδης - Πρόεδρος, Ανεζίνος Τάκης - Γενικός Γραμματέας, Δουκαρέλλης Παναγιώτης - Ταμίας, Αράπης Χαράλαμπος - Ειδικός Γραμματέας, Γιαννούλης Παναγιώτης - Αντιπρόεδρος, Τιμολέων Κουτρούπης - Έφορος και Λευτέρης Δαλέκος - Σύμβουλος.

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish