Μυτιλήνη 2050

Trial 2050

Rate this item
(1 Vote)

Μυτιλήνη 29/8/2050
Έναν αγώνα χωρίς χρονόμετρο διοργανώνει το επόμενο Σάββατο ο Ποδηλατικός σύλλογος Λέσβου. Αγώνας επίδειξης “Trial” υψηλού τεχνικού επιπέδου. Στις ειδικά διαμορφωμένες διαδρομές που σχεδίασε ο ΠοΣυΛε, δεν θα μετράει ο χρόνος που έκανες, αλλά πόσες φορές πάτησες κάτω στην εξαιρετικά δύσκολη διαδρομή όπου θα γίνεται η ατομική προσπάθεια των αγωνιζόμενων.
Θα υπάρχει βέβαια ένα πλαφόν χρόνου που ο αγωνιζόμενος δεν θα πρέπει να αποκλίνει ούτε προς τα πάνω ούτε προς τα κάτω, αλλά το σημαντικότερο στη διοργάνωση είναι το εξαιρετικά τεχνικό και άμεσο θέαμα που προσφέρει ο αγώνας στους θεατές, όσο η ασφάλεια της μηδενικής ταχύτητας, αλλά και η διασκέδαση που προσφέρει μια τέτοια εκδήλωση σε θεατές και αγωνιζόμενους.
Απαραίτητη προϋπόθεση θα είναι να μην πατήσεις καθόλου κάτω, μια και κάθε πάτημα θα μετρά με 5 βαθμούς ποινής ενώ θα πρέπει να είσαι και εντός χρόνου γιατί κάθε δευτερόλεπτο πριν ή μετά τον προκαθορισμένο χρόνο, πάλι θα μετρά με 5 βαθμούς ποινής.
Κάθε ολοκληρωμένη διαδρομή θα μετρά με 50 βαθμούς εκτός κι αν αφαιρούνται βαθμοί ποινής. Θα γίνουν 5 ειδικές διαδρομές και στο τέλος θα προστεθούν όλοι οι βαθμοί που θα κρίνουν τον νικητή. Αυτός με τους περισσότερους βαθμούς θα ανεβεί στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου των νικητών.
Ποδηλάτες - ακροβάτες είναι έτοιμοι να σας προσφέρουν το πάθος και την αγωνία ενός τέτοιου event που παρόμοιο δεν έχετε παρακολουθήσει ποτέ στη Λέσβο!!!

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish