Μυτιλήνη 2050

Frigate

Rate this item
(0 votes)

3/10/2050
Στο χώρο του παλιού νότιου λιμένα Μυτιλήνης που έχει διαμορφωθεί σε μητροπολιτικό πάρκο, έγινε η επίσημη πρώτη παρουσίαση του γρηγορότερου ποδηλάτου στον κόσμο.
Οι μηχανικοί του Lesvos MTB έφτιαξαν το ποδήλατο με την μεγαλύτερη τελική στον κόσμο. Ένα ποδήλατο που κινείται αποκλειστικά και μόνο με τη μυϊκή δύναμη του οδηγού. Το “Frigate” μπορεί και αναπτύσσει ταχύτητες απαγορευτικές για τα όρια ταχυτήτων πολλών αυτοκινητόδρομων.
“Είναι καιρός να απαλλαγούμε από την εξάρτηση της βενζίνης, την ρύπανση της ατμόσφαιρας και να στοχεύσουμε σαν κοινωνία, στα οικονομικά οφέλη και τη βελτίωση της υγείας των κατοίκων των πόλεων μας” δήλωσε ο επικεφαλής της αεροδυναμικής σύριγγας εξέλιξης του ποδηλάτου.” Και συνέχισε: “Το να σπάσεις το παγκόσμιο ρεκόρ ταχύτητας με ποδήλατο χωρίς καμία μορφή υποβοήθησης δεν είναι και εύκολο πράγμα. Η Ομάδα μας δούλεψε σ’ αυτό πάνω από 3 χρόνια, εξελίσσοντας το απόλυτα αεροδυναμικό κόκπιτ που θα βοηθήσει στην επίτευξη της κατάρριψης του παλαιού ρεκόρ.”
Και ο στόχος επετεύχθη με απόλυτη επιτυχία. Με τελική 155,32 χλμ/ω σε επίσημες μετρήσεις σε κλειστό από την κυκλοφορία δρόμο, το Frigate ξεπέρασε κάθε προηγούμενη προσπάθεια και έθεσε νέους στόχους στους επόμενους διεκδικητές του αντίστοιχου ρεκόρ.

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish