Μυτιλήνη 2050

Πράσινο κύμα

Rate this item
(0 votes)

Μυτιλήνη 24/10/2050
Μετά από χρόνια αγώνων αποκτήσαμε πλήρες δίκτυο ποδηλατοδρόμων στη Μυτιλήνη και όλοι οι χρήστες του δρόμου έχουν αποκτήσει την απαραίτητη κυκλοφοριακή παιδεία. Τώρα ήρθε η ώρα να πάμε ένα βήμα παραπέρα. Μια νέα ενδιαφέρουσα εφαρμογή, δίνει το πράσινο φως στο χρήστη του ποδηλάτου.
Προτεραιότητα της Δημοτικής αρχής είναι τα προνόμια στον ποδηλάτη ενώ αντίθετα δημιουργείται ένα καθεστώς που αποτρέπει τον χρήστη αυτοκινήτου να κινείται μέσα στην πόλη.
Ο ποδηλατικός Σύλλογος σε συνεργασία μαζί με την “Lesvos Electronics” εξέλιξε και εφάρμοσε το πρόγραμμα "Green Wave" που δίνει “πράσινο” σε όσους επιμένουν στο ποδήλατο για τις αστικές τους μετακινήσεις.
50 μέτρα πριν το φανάρι, δέκτης εντοπίζει την ειδική κάρτα μέλους του "Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου" που έχετε μαζί σας και στέλνει σήμα στο επόμενο φανάρι, να είναι πράσινο την ώρα που θα περνάτε. Αποτέλεσμα να μην υπάρχουν στάσεις για τους ποδηλάτες ενώ διατηρείται μια συνεχείς ροή στους ποδηλατόδρομους που βοηθά να φτάνουμε σε ελάχιστο χρόνο στον προορισμό μας.
Μ' αυτό τον τρόπο η νέα εφαρμογή δίνει προτεραιότητα στο ποδήλατο στην πόλη μας ενώ κάνει όλους τους άλλους να θέλουν να μπουν κι αυτοί στην ποδηλατική κοινότητα το τόπου μας.

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish