Μυτιλήνη 2050

Universal Battery

Rate this item
(0 votes)

Μυτιλήνη 5/12/2050
Χρόνια τώρα τα ηλεκτρικά ποδήλατα έχουν απαλλαγεί από τις υπερμεγέθεις σωλήνες και τα περίεργα σχήματα που στόχο είχαν να κρύψουν τον άχαρο όγκο της μπαταρίας. Οι μπαταρίες συρρικνώθηκαν στο ελάχιστο και τα μοτέρ κρύφτηκαν τόσο που καθιστά πλέον δύσκολο έως και αδύνατον να ξεχωρίσεις ένα ηλεκτρικό ποδήλατο. Το μόνο πρόβλημα που παρέμεινε όλα αυτά τα χρόνια είναι αυτός ο έστω μικρός χρόνος φόρτισης της μπαταρίας, ίσως και η απεριόριστη αυτονομία.
Κανένα πρόβλημα... Η συνεργασία για ακόμα μια φορά της “Lesvos Electronics” με την “Amali Bikes” έφερε το τέλειο αποτέλεσμα. Καθιερώθηκε ένας στάνταρτ τύπος μπαταρίας (universal) ίδιος για όλα τα ποδήλατα.
Αποτέλεσμα; Με ευρεία διάδοση της νέας πατέντας, όλα τα (πρώην) βενζινάδικα του νησιού (που θα διατηρούν φορτισμένα αποθέματα της στάνταρτ μπαταρίας από ηλιακή ενέργεια) θα μπορούν να σου αντικαθιστούν σε λιγότερο από ένα λεπτό τη μπαταρία σου. Αφήνεις την άδεια και συνεχίζεις το ταξίδι σου με νέα φουλ φορτισμένη σε χρόνο ρεκόρ. Γρήγορα, οικολογικά και με κόστος μικρότερο της φόρτισης στο σπίτι!

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish