Μυτιλήνη 2050

Υποδοχή 1ων Charters

Rate this item
(0 votes)

Μυτιλήνη 24/4/2050
Το Επιμελητήριο Λέσβου σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Σύλλογο Λέσβου και τη στήριξη του Δήμου Λέσβου, διοργάνωσαν εκδήλωση υποδοχής των πρώτων 5 Charter που έφτασαν στη Μυτιλήνη με 595 επιβάτες από την Ολλανδία, με την εταιρεία Danbikeair.
Αντί εδεσμάτων και χορευτικού, ο Πρόεδρος του Πο.Συ.Λε. και όλα τα μέλη του συλλόγου, καλωσόρισαν τους τουρίστες από την πιο ποδηλατική χώρα του κόσμου. Βάζοντας στην άκρη χρόνιες αποτυχημένες τακτικές προβολής του νησιού μέσω του λαδιού του ούζου και του τυριού προσπάθησαν μια διαφορετική προσέγγιση αυτή τη φορά. Άμεση και εντυπωσιακή ήταν η αντίδραση των τουριστών της χώρας με τη πιο ανεπτυγμένη ποδηλατική κουλτούρα του κόσμου που ζήτησαν επί τόπου πληροφορίες για εκδηλώσεις, διαδρομές, ενοικιάσεις, μονοπάτια και εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο.
Απάντηση σε όλα είχε το πολύπειρο 7μελές του Πο.Συ.Λε. που υπερκάλυψε με τον καλύτερο τρόπο τις ερωτήσεις των έμπειρων πρακτόρων που ξέρουν τι ζητά ο τουρίστας του τόπου τους.
Τέλος οι εκπρόσωποι της τουριστικής εταιρείας αντάλλαξαν με το Σύλλογο τηλέφωνα, e-mails και υποσχέθηκαν αμφότεροι ένα πιο ποδηλατικό τουριστικό μέλλον για τη Λέσβο.

More in this category: « 3 Islands Enduro Amali Days »

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish