Μυτιλήνη 2050

ΑμεΑ στον ποδηλατόδρομο

Rate this item
(0 votes)

Μυτιλήνη 2/2/2050
ΑμεΑ στον ποδηλατόδρομο
Η Μυτιλήνη πρωτοτυπεί και πάλι με Λωρίδα ΑΜΕΑ και πρώτη επιτρέπει την κίνηση ανθρώπων με κινητικά ή άλλα προβλήματα στους ποδηλατόδρομους!
Είναι γνωστό ότι η πόλη της Μυτιλήνης διαθέτει ένα από τα πλέον καλύτερα δίκτυα ποδηλατόδρομων που φτάνουν μέχρι και τις πιο απομακρυσμένες γειτονιές της πόλης.
Από την άλλη, η πάντα αυτοκινητοκενρικά σκεπτόμενη πολιτική στη χώρα μας, νομίζει ότι φτιάχνοντας δύο θέσεις στάθμευσης αυτοκινήτων ΑμεΑ έχει εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της στην κοινότητα, αποκλείοντας έτσι τους ανθρώπους με κινητικά προβλήματα από ολόκληρη την πόλη, εκτός αν κι αυτοί, πάρουν αυτοκίνητο!
Πολλοί συμπολίτες μας δεν μπορούν να οδηγήσουν. Αυτοί οι άνθρωποι χρειάζονται ασφαλέστερους τρόπους μετακίνησης.
Από σήμερα ανοίγονται νέοι ορίζοντες σε όλες τις ευάλωτες ομάδες ανθρώπων που οι πολιτικές των προηγούμενων δεκαετιών είχαν αποκλείσει από τον αστικό ιστό. Ποδήλατα, τρίκυκλα, ξαπλωτά ποδήλατα, αναπηρικά αμαξίδια, χειροκίνητα ποδήλατα και γενικά οχήματα που χρησιμοποιούνται από άτομα με σωματικές αναπηρίες, θα επιτρέπεται να κινούνται νόμιμα με ασφάλεια και ηρεμία μέσα στους ποδηλατόδρομους.

More in this category: « S2S

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish