Ενημέρωση

Lesvos Ride

Rate this item
(0 votes)

Από τις αρχές του 2015 προστέθηκε κάτι νέο και φρέσκο στις επιχειρήσεις της Λέσβου. Μια ιδέα πολλών ετών ωρίμασε και έγινε πράξη φέρνοντας στο νησί κάτι μοναδικό.
 Το Lesvos Ride ειδικεύεται στον ποδηλατικό τουρισμό και σε ότι έχει σχέση με το ποδήλατο. Πλήρη πακέτα ποδηλατικών διακοπών, ποδηλατικές διαδρομές με την συνοδεία οδηγού, ενοικίαση ποιοτικών ποδηλάτων κατάλληλων για κάθε είδος ποδηλασίας με το πιο σύγχρονο εξοπλισμό αλλά ακόμη και εξατομικευμένα μαθήματα ορεινής ποδηλασίας από πιστοποιημένο εκπαιδευτή, σεμινάρια βελτίωσης τεχνικής και ασφαλής οδήγησης και τέλος διοργάνωση κάθε είδους ποδηλατικού event και αγώνα.
Με εμπειρία άνω των 15 ετών, το Lesvos Ride υπόσχεται να σας οδηγήσει με ασφάλεια σε μονοπάτια της Λέσβου που κρύβουν αθέατες ομορφιές αλλά και να κάνει το ποδήλατο τρόπο ζωής. Δείτε τις υπηρεσίες αλλά και μερικές από τις δράσεις στο www.lesvosride.gr ή επικοινωνήστε για περισσότερες λεπτομέρειες στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Last modified onΠαρασκευή, 10 Φεβρουάριος 2017 20:17

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish