Παρουσιάσεις

Παρουσίαση Mondraker Foxy 27,5"

Rate this item
(0 votes)

Αρχή του χρόνου, με μια νέα αρχή του φίλου Μάνου στο πετάλι και ένα νέο μοντέλο στη Μυτιλήνη. Με 5 φωτογραφικές-κάμερες, 3 τρίποδα, 3 φωτογράφους και 9 ειδικούς tester, έγινε η επίσημη πρώτη παρουσίαση του νέου Mondraker Foxy 27,5". Το νέο όπλο υπόσχεται να ανεβάσει τον πήχη του νησιού σε δυσθεώρητα ύψη στις εντός και εκτός Λέσβου βόλτες αλλά και αγωνιστικές του συμμετοχές. Μετρήσεις, ρυθμίσεις, έλεγχοι, πολύπειρων οδηγών του Lesvos MTB το χαρακτήρισαν σαν ότι πιο ετοιμοπόλεμο κυκλοφορεί αυτές τις μέρες στα βουνά μας.
H Mondraker μας εντυπωσίασε με το νέο της ευκίνητο "αλεπουδάκι" (=foxy), πανάλαφρο... με τεχνολογία Stealth side alloy structure, πανέμορφο... με το Zero suspension system για το μοχλικό της ανάρτησης και πρωτοπόρο με το forward geometry, ενώ μαζί με το Zero power loss, συνθέτουν ένα από τα πιο συμπαγή, σταθερά, άκαμπτα και ανθεκτικά ποδήλατα της αγοράς.
Τελικά το Foxy, δεν είναι ακόμα ένα ποδήλατο. Είναι διασκεδαστικά διαφορετικό. Και μόνο η θέση οδήγησης, που τοποθετεί λόγω της forward geometry το σώμα με διαφορετικό τρόπο, σε "τραβάει" να το δοκιμάσεις και σε πιο "άγρια" τερέν. Χωρίς να εντυπωσιάζει στα "χαρτιά" με "τραβηγμένους" αριθμούς, αλλά με σύγχρονη γεωμετρία, το Foxy σε κερδίζει από την πρώτη φορά που θα ανέβεις στην άνετη και καλαίσθητη σέλα του για να σε πάει πέρα από εκεί που... τελειώνουν τα μονοπάτια!
Τι άλλο να πει κανείς για το καλύτερο ποδήλατο του 2014 σύμφωνα με το περιοδικό "What Mountain Bike";
Μάνο εύχομαι να φτάσεις πάλι γρήγορα στην κορυφή.....

Media

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish