Παρουσιάσεις

Πρώτη δοκιμή Ghost Cagua 170mm

Rate this item
(0 votes)

 14 Ιουλίου και ο Στρατής αποφάσισε να ξεκρεμάσει το cagua για την παρθενική του βόλτα στα μονοπάτια των Αγ. Αναργύρων. Το θερμόμετρο δείχνει 37οC υπό σκιά και είναι η πιο ζεστή μέρα του καλοκαιριού από όλες τις απόψεις. Το ραντεβού μας είναι στην Καρίνη και με το που φτάνουμε τα σχόλια ξεκινήσανε! “ ΤΟΥΜΠΑΝΟ, ΤΕΡΑΣ, ΘΕΡΙΟ “ και πολλά άλλα!

 Η διαδρομή ξεκινάει με τεχνικό μονοπάτι παράλληλα από ποτάμι και μετά βούρ ανηφόρα! Ο Στρατής επιφυλακτικός, δεν λέει πολλά αλλά του ξεφεύγει ένα “πρέπει να ανεβαίνει καλά!”. Δεν κρατήθηκα και ζήτησα να το καβαλήσω. Δεν χρειάστηκε πολύ πετάλι για να καταλάβω ότι αν και 170 χιλιοστά διαδρομής το ποδήλατο ανεβαίνει άνετα τα τεχνικά κομμάτια και πεταλάρει αρκετά ξεκούραστα στην ανηφόρα.

 Για την κατηφόρα δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πω πολλά! Αισθάνεσαι ότι είσαι σε αμάξι! Το ποδήλατο είναι απίστευτα στιβαρό εμπρός και ο 1,5αρης λαιμός και το 780mm τιμόνι σου δίνουν τρομερή σιγουριά και άνεση. Η πίσω ανάρτηση ακολουθεί χωρίς να μεταφέρει το παραμικρό κραδασμό στον αναβάτη.

 Μια πολύ όμορφη διαδρομή γεμάτη τεχνικά ανηφορικά, μεγάλες κλίσεις και κλειστά κατηφορικά, αλλά το cagua έδειξε ότι τελικά οι μεγάλες διαδρομές δεν είναι μόνο για άλματα αλλά για τρελό παιχνίδι στα μονοπάτια της Λέσβου.

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish