Ειδοποίηση
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/2909

Παρουσιάσεις

GHOST RIOT ...... πρώτη ματιά

Rate this item
(0 votes)

Ένα από τα ποδήλατα που περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε το 2014 είναι το RIOT της GHOST. Πρόκειται για ένα ολοκαίνουργιο μοντέλο το οποίο έχει σχεδιαστεί από το μηδέν και έχει στόχο να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό ποδηλάτη βουνού.
Το RIOT-LINK, το οποίο ενώνει το κάτω μέρος του ψαλιδιού με την ανάρτηση, είναι αυτό που σου δίνει την αίσθηση ότι οδηγείς ένα 160αρι ενώ στην πραγματικότητα έχει 130 χιλιοστά διαδρομής. Από την άλλη πλευρά του ψαλιδιού, στον άξονα, βλέπουμε ότι η βάση του δισκόφρενου δεν έχει καμία επαφή με το πάνω μέρος του ψαλιδιού, πράγμα το οποίο σημαίνει πολύ καλύτερη λειτουργία της πίσω ανάρτησης κατά το φρενάρισμα. Όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με πολύ καλή οδήγηση των καλωδίων μέσα από τον σκελετό, αποτελούν ένα πολύ προσεγμένο και καλά σχεδιασμένο πλαίσιο μικρού βάρους αλλά μεγάλων δυνατοτήτων.
Να ευχαριστήσουμε τον Στρατή Αναγνώστου, που μας παραχώρησε τις φωτογραφίες, από την παρουσίαση του μοντέλου, που παρακολούθησε στην επέτειο των 20 χρόνων της GHOST στην Γερμανία πριν από λίγες μέρες.

Image Gallery

{gallery}2909{/gallery}

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish