Παρουσιάσεις

Νέο Ποδηλατικό κατάστημα στην πόλη της Μυτιλήνης - AGIASSOTELLIS BIKE SERVICE

Rate this item
(7 votes)

Νέο Ποδηλατικό κατάστημα στην πόλη της Μυτιλήνης. Το επισκεφτήκαμε, γνωρίσαμε τον ιδιοκτήτη κο Αγιασσωτέλλη και σας το παρουσιάζουμε.
Στο AGIASSOTELLIS BIKE SERVICE, του Μανώλη Αγιασσωτέλλη στη Μυτιλήνη, πέραν από την πώληση παντός τύπου ποδηλάτων και αξεσουάρ, σας παρέχει μια πλήρη γκάμα υπηρεσιών σε ότι αφορά τη συντήρηση και επισκευή του ποδηλάτου σας.
Το AGIASSOTELLIS BIKE SERVICE, προσφέρει στο πελατολόγιο του, αξιόπιστες, γρήγορες και οικονομικές τεχνικές υπηρεσίες, αλλαγή σαμπρέλας η εξωτερικού ελαστικού, ακτινολόγηση, ρύθμιση ταχυτήτων, αλλαγή φρένων, αντικατάσταση ντιζών ή όποια άλλη εργασία χρειάζεται το ποδήλατο σας.
Στη διεύθυνση του, στην οδό Ασκληπιού στη Χρυσομαλλούσα, στο ποδηλατάδικο παρέχει, όλες τις τεχνικές υπηρεσίες που αφορούν τη συντήρηση, επισκευή, αναβάθμιση του ποδηλάτου σας καθώς και την πώληση / τοποθέτηση ανταλλακτικών και αξεσουάρ.
Mountain bikes, Trekking, Fitness, Hybrid, BMX, Fat bikes, Cruiser, Πόλης, Δρόμου, Αναδιπλούμενα, Ηλεκτρικά, Τριάθλου, Χρονομέτρου, Παιδικά, Προπαιδευτικά, Τρίτροχα, Τετράτροχα, Μονόροδα ή ότι άλλο και εάν διαθέτετε ανεξαρτήτου τύπου ή μάρκας, το νέο κατάστημα είναι εδώ για να σας υποστηρίξει!
Το AGIASSOTELLIS BIKE SERVICE αναλαμβάνει να εκπληρώσει οποιαδήποτε μικροεπισκευή στον χώρο σας ή για πιο σημαντική εργασία να το παραλάβει και να το μεταφέρει στο κατάστημα.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ασκληπιού 54, Τ.Κ. 81100, Μυτιλήνη - Λέσβος
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2251303140 & 6975871685
SOC. NETWORKS: https://www.facebook.com/profile.php?id=100087380794477&sk=about

Last modified onΤετάρτη, 07 Δεκέμβριος 2022 15:04

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish