Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου

Συνάντηση του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου με τον Δήμαρχο Μυτιλήνης Παναγιώτη Χριστόφα

Rate this item
(0 votes)

Μυτιλήνη 12/2/2024
Δημαρχείο Μυτιλήνης

Συνάντηση με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου, πραγματοποίησε το μεσημέρι της Δευτέρας 12 Φεβρουαρίου ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Παναγιώτης Χριστόφας στο γραφείο του στο Δημαρχείο Μυτιλήνης.
Ειδικότερα, στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος του ΔΣ του Πο. Συ. Λέσβου Ιγνάτης Λασκαρίδης, ο Γενικός Γραμματέας Ανεζίνος Τάκης, ο Ταμίας Παναγιώτης Δουκαρέλλης, ο Αντιπρόεδρος Μπάμπης Αράπης, ο Έφορος Γιάννης Βεγιάννης και ο Σύμβουλος Μάνος Χατζέλης.
Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου συζήτησαν με τον Δήμαρχο Μυτιλήνης για τις θέσεις του Συλλόγου σε θέματα που σχετίζονται με την ανάπτυξη της ποδηλασίας στην πόλη, ζητήματα που άπτονται άμεσης τροποποίησης, αλλά και τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να επιτευχθεί η επιθυμητή συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή προσφέροντας (κι όχι ζητώντας) προτάσεις, ιδέες, τεχνογνωσία και εργασία όπου ζητηθεί.
Από πλευράς του ο κ. Χριστόφας τόνισε πως αποτελεί βασική προτεραιότητα και στρατηγικό στόχο της Δημοτικής Αρχής να παρέμβει δυναμικά σε σημεία και θέματα της πόλης που για 10ετίες παραμένουν άλυτα με στόχο το κοινό καλό, για την επίτευξη των οποίων είναι κομβικής σημασίας η συμβολή των τοπικών (σχετικών) συλλόγων.

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish