Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου

Συνάντηση του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου με τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού του Δήμου Μυτιλήνης ο Σωκράτη Γιακουμή

Rate this item
(0 votes)

Μυτιλήνη 23/2/2024
Συνάντηση με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου, πραγματοποίησε το μεσημέρι της Παρασκευής 23/2/2024 ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Μυτιλήνης, κος Σωκράτης Γιακουμής.
Πολυ θετικός ο κύριος Γιακουμης, σε όλα τα αιτήματα του Πο. Συ. Λέσβου, σε θέματα που αφορούν τον αθλητισμό, τα νέα παιδιά και την ομάδα του συλλόγου.
Η Αντιδημαρχία Αθλητισμού του Δήμου Μυτιλήνης ετοιμάζει σχέδιο δράσης για τον αθλητισμό σε όλες του τις μορφές. Σ' αυτό το σχέδιο προβλέπεται να γίνει ισότιμη κατανομή κεφαλαίων σε έργα υποδομής και χώρους άθλησης για κάθε σπορ, σε όλα τα εγγεγραμμένα στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, σωματεία. Ο αντιδήμαρχος είναι υπέρ των δράσεων που έχουν στόχο τις μικρές ηλικίες, δράσεις που ο Πο. Συ. Λέσβου πραγματοποιεί πολλές φορές το χρόνο. Τέλος ζήτησε τις προτάσεις του Συλλόγου για αθλητικές ποδηλατικές εγκαταστάσεις τις οποίες και θα παρουσιάσουμε σε επόμενη συνάντησή μας.
Με αυτό το θετικό κλίμα, ολοκληρώθηκε η πρώτη συνάντηση του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου με τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού του Δήμου Μυτιλήνης κο Σωκράτη Γιακουμή.

Σχολιάστε!

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish