Μαστορέματα

Items filtered by date: Δευτέρα, 25 Σεπτέμβριος 2023

Grand Fondo Chios

24/9/2023

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Grand Fondo Chios αγώνας ποδηλασίας δρόμου, την Κυριακή 24/9/2023 στη γειτονική Χίο. Το Λεσβιακό ενδιαφέρον επικεντρώνεται στον αθλητή του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου, Μπάμπη Μπουντάκη που αγωνίστηκε στην κατηγορία Β. Οι απονομές έγιναν στο Δημαρχείο στις 13:30 και ανέδειξαν τον Μπουντάκη 1ο στην κατηγορία Β. Πρώτος στην κατηγορία Α αναδείχθηκε ο Τσουκαλοχωρίτης Αντώνης με χρόνο 1:46:45. Την 3άδα στο γκρουπ Α μεταξύ 9 συνολικά αγωνιζομένων συμπλήρωσαν οι Φακούδης Γιάννης 2η θέση και Κουργιάς Γιάννης 3η θέση. Στο γκρουπ Β ανάμεσα σε 10 συναγωνιζόμενους ο Μπουντάκης Μπάμπης με χρόνο 11:57:10 ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου με 2ο τον Κουτσουραδή Γιάννη και 3ο τον Σιώπη Δημήτρη. Χαρακτηριστική της μάχης που δόθηκε για την πρώτη θέση στο γκρουπ "Β" είναι η διαφορά χρόνου του πρώτου Μπουντάκη και του 2ου Κουτσουραδή 11:57:11 με 11:57:12 ένα εκατοστό του δευτερολέπτου!
Αποτελέσματα:

Σύγχρονη εικόνα

Μυτιλήνη 25/9/2050

Σύγχρονη εικόνα

Αυτή είναι η εικόνα της πόλης παράδειγμα, ολόκληρης της Μεσογείου. Μιας πόλης απαλλαγμένης από αυτοκίνητα, από ατυχήματα, από θόρυβο, από καθυστερήσεις, από εκνευρισμό...
Μια πόλη με υγιείς κατοίκους, με σεβασμό στον συμπολίτη και τον ελεύθερο χώρο του, μια πόλη που δεν ξεχνάει τους ηλικιωμένους, τους ανθρώπους με ειδικές ανάγκες, τους γονείς με καροτσάκι, τους ανθρώπους με κινητικά προβλήματα ή προβλήματα όρασης και ακοής και δημιουργεί υποδομές και συνθήκες για να μη μένουν κλεισμένοι σπίτι αυτοί και άλλες ευάλωτες ομάδες.
Η Μυτιλήνη πόλη παράδειγμα σ’ ολόκληρη την Ευρώπη, γίνεται η πρώτη πόλη που απαγορεύει την κάθε είδους μετακίνηση με αυτοκίνητο μέσα στο διευρυμένο κέντρο. Μετακινήσεις που γίνονται πλέον με υπερσύγχρονα, ασφαλή, οικολογικά και πανέμορφα ρετρό μέσα μετακίνησης. Και φυσικά η ολοκληρωμένη βιώσιμη αστική μετακίνηση ολοκληρώνεται και με ένα πλήρες δίκτυο πεζοδρομίων, πεζόδρομων και ποδηλατόδρομων που φτάνουν από το κέντρο σε κάθε γειτονιά.

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish